Çok da üşengeçlik iyi değil, bende senin gibiyim kargo beklememek için gidip Casper aldım o kadar üşengecim. Masaüstü toplamak zor değil bir kere ama hiç masaüstü kullanmamışsan öyle biri için hak veriyorum zor görünebilir zira format atmayı bilmeyenler bile var aramızda. Akraba komşu ile vs. oynamak çok keyifli bir şey lakin misal ben kendi cihazımı herkese vermekten korkuyorum eğer güvendiğin kişi çoksa 2 kol takıp eğlenceli vakit geçirebilirsiniz laptopların öyle avantajları var gerçekten yeter ki fiş yuvası olsun. Ben tren seyehatı yaparken G870 ile 1 ila 2 saat arası boyunca bataryada NFS2 Underground oynadım mesela kasmadan.
Şu GameGaraj çok iyi internetten almaya üşenmesem onu alırdım ben bir de Intel işlemci yerine AMD kullansaymışlar daha iyi olacakmış.
Bütçe kısıtlıysa asıl bence laptoplara bulaşmamak gerek ama zamanın kısıtlıysa ne toplama derdin var ne bir şey.
Hem zamanım kısıtlı diyorsun hem oyun oynayacağım.

Benim haddime değil tabii ama zamanın kısıtlıysa hiç oyun oynama daha iyi.
Intel'in masaüstü için ürettiği işlemcilerde 12.nesil ve sonrasında sorunlar çıktı bir takım bu sorunlar stabilite ile ilgiliydi sanırım laptoplara da ucu dokunuyor gibi görünüyor hocam maalesef. AMD bayağı avantajlı pil konusunda çünkü AMD az güç ve verimlilik üzerine işlemci üretiyor laptoplarda yani Intel'e göre çok daha az güç tüketip performans alacaksın.