tear Üstün Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 2.486 Makaleler 34 Çözümler 31 Beğeniler 3.202 10 Temmuz 2024 #91 Platon dedi: Dostum konudan bağımsız sadece merak ettim, kaç yaşındasın? Üstteki sorum hala geçerli. Genişletmek için tıkla... Burası tanışma yeri değil dostum sen onu bunu bırak sorularıma cevap ver en iyisi. Bana Filistin’de elinde keleşle savaşan mücahit triplerine girip “benim batıyı engellemek gibi bir sorumluluğum var” diyorsun evinde oturarak
Platon dedi: Dostum konudan bağımsız sadece merak ettim, kaç yaşındasın? Üstteki sorum hala geçerli. Genişletmek için tıkla... Burası tanışma yeri değil dostum sen onu bunu bırak sorularıma cevap ver en iyisi. Bana Filistin’de elinde keleşle savaşan mücahit triplerine girip “benim batıyı engellemek gibi bir sorumluluğum var” diyorsun evinde oturarak
4 4142 Uzman Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 2.414 Makaleler 9 Çözümler 5 Beğeniler 1.534 10 Temmuz 2024 #92 tear dedi: İki yaşındaki bebeğin imtihanı kafasına bomba yemek, yersen Evinde oturup boş boş internette geziyorsun kötülükle nasıl başa çıktın anlat bakayım? Genişletmek için tıkla... Arkadaşım aslında senin durumunda kötü. Mesela Türkiye gibi bir ülkede yaşıyorsun, düşününce geleceğimiz güzel şartlarda olmayacak gibi öyle. Herkesin sınavı farklıdır.
tear dedi: İki yaşındaki bebeğin imtihanı kafasına bomba yemek, yersen Evinde oturup boş boş internette geziyorsun kötülükle nasıl başa çıktın anlat bakayım? Genişletmek için tıkla... Arkadaşım aslında senin durumunda kötü. Mesela Türkiye gibi bir ülkede yaşıyorsun, düşününce geleceğimiz güzel şartlarda olmayacak gibi öyle. Herkesin sınavı farklıdır.
tear Üstün Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 2.486 Makaleler 34 Çözümler 31 Beğeniler 3.202 10 Temmuz 2024 #93 4142 dedi: Arkadaşım aslında senin durumunda kötü. Mesela Türkiye gibi bir ülkede yaşıyorsun, düşününce geleceğimiz güzel şartlarda olmayacak gibi öyle. Herkesin sınavı farklıdır. Genişletmek için tıkla... Ben Kanada’da yaşıyorum sanırım Allah’ın bana yazdığı kaderi kırdım bak. Evimde oturup kaderim böyleymiş demek yerine.
4142 dedi: Arkadaşım aslında senin durumunda kötü. Mesela Türkiye gibi bir ülkede yaşıyorsun, düşününce geleceğimiz güzel şartlarda olmayacak gibi öyle. Herkesin sınavı farklıdır. Genişletmek için tıkla... Ben Kanada’da yaşıyorum sanırım Allah’ın bana yazdığı kaderi kırdım bak. Evimde oturup kaderim böyleymiş demek yerine.
P Platon Yetkin Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 724 Çözümler 2 Beğeniler 348 10 Temmuz 2024 #94 tear dedi: Burası tanışma yeri değil dostum sen onu bunu bırak sorularıma cevap ver en iyisi. Genişletmek için tıkla... Aldım ben cevabımı, iyi günler.
tear dedi: Burası tanışma yeri değil dostum sen onu bunu bırak sorularıma cevap ver en iyisi. Genişletmek için tıkla... Aldım ben cevabımı, iyi günler.
tear Üstün Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 2.486 Makaleler 34 Çözümler 31 Beğeniler 3.202 10 Temmuz 2024 #95 Platon dedi: Aldım ben cevabımı, iyi günler. Genişletmek için tıkla... İyi günler dostum, eline keleş alıp Batıyı engellersin umarım çünkü klavye arkasından pek bir yararın dokunmuyor.
Platon dedi: Aldım ben cevabımı, iyi günler. Genişletmek için tıkla... İyi günler dostum, eline keleş alıp Batıyı engellersin umarım çünkü klavye arkasından pek bir yararın dokunmuyor.
P Platon Yetkin Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 724 Çözümler 2 Beğeniler 348 10 Temmuz 2024 #96 tear dedi: İyi günler dostum, eline keleş alıp Batıyı engellersin umarım çünkü klavye arkasından pek bir yararın dokunmuyor. Genişletmek için tıkla... Bol bol paragraf çöz. Okuduğunu anlaman çok zayıf.
tear dedi: İyi günler dostum, eline keleş alıp Batıyı engellersin umarım çünkü klavye arkasından pek bir yararın dokunmuyor. Genişletmek için tıkla... Bol bol paragraf çöz. Okuduğunu anlaman çok zayıf.
tear Üstün Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 2.486 Makaleler 34 Çözümler 31 Beğeniler 3.202 10 Temmuz 2024 #97 Platon dedi: Bol bol paragraf çöz. Okuduğunu anlaman çok zayıf. Genişletmek için tıkla... Platon dedi: Allah inananlara kötülerle savaş ve iyiliği hakim kıl diyor zaten, Batı'yı(Kötü) engellemek için. Genişletmek için tıkla... Klavye arkasına saklanarak batıyı engelleyemezsin Platoncuğum acı bir gerçek mücahit kardeşlerin var Filistin’de onlara katılabilirsin.
Platon dedi: Bol bol paragraf çöz. Okuduğunu anlaman çok zayıf. Genişletmek için tıkla... Platon dedi: Allah inananlara kötülerle savaş ve iyiliği hakim kıl diyor zaten, Batı'yı(Kötü) engellemek için. Genişletmek için tıkla... Klavye arkasına saklanarak batıyı engelleyemezsin Platoncuğum acı bir gerçek mücahit kardeşlerin var Filistin’de onlara katılabilirsin.
P Platon Yetkin Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 724 Çözümler 2 Beğeniler 348 10 Temmuz 2024 #98 tear dedi: Klavye arkasına saklanarak batıyı engelleyemezsin Platoncuğum acı bir gerçek mücahit kardeşlerin var Filistin’de onlara katılabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamam Kanadalı Filozof
tear dedi: Klavye arkasına saklanarak batıyı engelleyemezsin Platoncuğum acı bir gerçek mücahit kardeşlerin var Filistin’de onlara katılabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamam Kanadalı Filozof
4 4142 Uzman Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 2.414 Makaleler 9 Çözümler 5 Beğeniler 1.534 10 Temmuz 2024 #99 tear dedi: Ben Kanada'da yaşıyorum sanırım Allah'ın bana yazdığı kaderi kırdım bak. Evimde oturup kaderim böyleymiş demek yerine. Genişletmek için tıkla... Belli olmaz, senin sınavın da kafayı yemektir belki. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2024
tear dedi: Ben Kanada'da yaşıyorum sanırım Allah'ın bana yazdığı kaderi kırdım bak. Evimde oturup kaderim böyleymiş demek yerine. Genişletmek için tıkla... Belli olmaz, senin sınavın da kafayı yemektir belki.
tear Üstün Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 2.486 Makaleler 34 Çözümler 31 Beğeniler 3.202 10 Temmuz 2024 #100 4142 dedi: Belli olmaz, senin sınavın da kafayı yemektir belki. Genişletmek için tıkla... Yok dostum benim kafayı genellikle görmediği varlıklara inanlar yiyor o yüzden sen tedbirli ol bence.
4142 dedi: Belli olmaz, senin sınavın da kafayı yemektir belki. Genişletmek için tıkla... Yok dostum benim kafayı genellikle görmediği varlıklara inanlar yiyor o yüzden sen tedbirli ol bence.