Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten ısınamazsın, bende de Çinli var ve ikrah ettim ama işçiliği kolay olduğu için sorunları kolay çözülüyor.
Eğer 60 bin üzeri bütçen varsa Hint motorlarına bakabilirsin.
Babam Cup tarzı olanlara bakıyor ben CG, Mondial tarafına yönlendirmek istiyorum ama bütçe el vermiyor.

Farklı bir meşei’de üretilen motor vardı adını unuttum hatırlarsam yazarım.

30-40.000TL ne önerirsiniz hocam?

Bu arada dediğim menşei Tayvan mış.

Babam Cup tarzı olanlara bakıyor ben CG, Mondial tarafına yönlendirmek istiyorum ama bütçe el vermiyor.

Farklı bir meşei’de üretilen motor vardı adını unuttum hatırlarsam yazarım.

30-40.000TL ne önerirsiniz hocam?

Bu arada dediğim menşei Tayvan mış.
A1 varsa Mondial MH Drift olur, SFC 100 olur.
Kanuni Mati 125 güzel
RKS/Kuba grubunun 50cc Cub motorları olur, TK03 olur; en azından MTV ve sigorta ödemezsin.
Eğer çok uzun boylu değilsen Motoran Crazy 125 olabilir; bende vardı ve çok zevkli motor. Küçük, hafif ama kendine göre güzel gücü var.
Biraz masraf yaparım dersen Kurye çıkması Japon bakılabilir ama dikkatli olmak lazım. Activa, Spacy, CB125 ACE falan bulunabilir.

@IV.MURAT hmm, teşekkürler babam kullanacak araç ehliyeti var söylediğine göre o ehliyetle motosiklet kullanılabiliyormuş ne kadar doğrudur bilmiyorum 1 babam 1'de annem seyahat edecek genellikle kiloları gereği 50CC motorun taşıyabileceğini düşünmüyorum ki 120-150CC'nin dâhi taşıyabileceğinden şüphe ediyorum.

@IV.MURAT hmm, teşekkürler babam kullanacak araç ehliyeti var söylediğine göre o ehliyetle motosiklet kullanılabiliyormuş ne kadar doğrudur bilmiyorum 1 babam 1'de annem seyahat edecek genellikle kiloları gereği 50CC motorun taşıyabileceğini düşünmüyorum ki 120-150CC'nin dâhi taşıyabileceğinden şüphe ediyorum.
Sakın direkt araba ehliyeti ile trafiğe çıkmayın.
O yasa araba ehliyeti ile 125cc kullanmak için değil, araba ehliyeti olana daha kolay ve ucuz A1 ehliyet vermek için var. Ehliyet kursuna gidip 5 ders ve bir sınav yapmanız lazım. Bunun için de normal ehliyetin yarı parası verilecek; o da yaklaşık 6 bin liralara geliyor.
O zaman Kanuni Mati gibi scooter modelleri öneririm, iki kişi yolculukta en rahatı onlar olur.

Sakın direkt araba ehliyeti ile trafiğe çıkmayın.
O yasa araba ehliyeti ile 125CC kullanmak için değil, araba ehliyeti olana daha kolay ve ucuz A1 ehliyet vermek için var. Ehliyet kursuna gidip 5 ders ve bir sınav yapmanız lazım. Bunun için de normal ehliyetin yarı parası verilecek; o da yaklaşık 6 bin liralara geliyor.

🤣” Emojisini yanlış attım özür diliyorum.

Az daha motor alacağımıza pişman oluyorduk desenize.😄