16946

Becerikli
18 yaşındayım, eskiden böyle değildim yani 2 ay önce normaldim. Dayı trolleri yapan yayıncıları izliyorum her zamanki gibi fakat artık cinsellikten tiksinme geldi. Bunu nasıl anlatacağımı bilmiyorum ama kusasım geliyor artık midem bulanıyor. Normal miyim bilmiyorum. Eski sevgilimin, sevgilisiyle paylaştığı bir fotoğrafı gördüm erkek arkadaşının üstü çıplaktı sadece omuzları gözüküyordu kızın da sadece omuzları gözüküyordu bunu görmem bile yeterli oldu ve kusacak gibi oldum. Artık düşüncesi bile mide bulandırıyor, neden?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bu durumun çok benzerini ben de yaşadım, bende de bir dönem tiksinme geldi ama sonrasında geçti. Neden böyle bir tiksinme geliyor harbi çok ilginç. Kendine biraz zaman tanı düzelir.

Dostum bu durumun çok benzerini ben de yaşadım, bende de bir dönem tiksinme geldi ama sonrasında geçti. Neden böyle bir tiksinme geliyor harbi çok ilginç. Kendine biraz zaman tanı düzelir.
O fotoğrafı gördüğüm gibi kapattım her yerden engelledim. Artık bakamam bile. Bir daha görürsem kusacağım. Çok kötü hissediyorum, muhtemelen bu yazdıklarımı okuyan insanlar deli, manyak, libidosu düşük, hormonu bozuk bir insan olduğumu düşünecek.

18 yaşındayım, eskiden böyle değildi yani 2 ay önce normaldim. Dayı trolleri yapan yayıncıları izliyorum her zamanki gibi fakat artık cinsellikten tiksinme geldi. Bunu nasıl anlatacağımı bilmiyorum ama kusasım geliyor artık midem bulanıyor. Normal miyim bilmiyorum. Eski sevgilimin, sevgilisiyle paylaştığı bir fotoğrafı gördüm erkek arkadaşının üstü çıplaktı sadece omuzları gözüküyordu kızın da sadece omuzları gözüküyordu bunu görmem bile yeterli oldu ve kusıcak gibi oldum.
Artık düşüncesi bile mide bulandırıyor, neden?

Bu kadar fazla olması normal değil, zamanla düzelecektir. Düzelmesi lazım :D

O fotoğrafı gördüğüm gibi kapattım her yerden engelledim. Artık bakamam bile. Bir daha görürsem kusacağım. Çok kötü hissediyorum, muhtemelen bu yazdıklarımı okuyan insanlar deli, manyak, libidosu düşük, hormonu bozuk bir insan olduğumu düşünecek.

Yok alakası yok, sen eski sevgilini unutamamışsın sonrasında da o şekilde görünce travma yaşamışsın gayet normal merak etme.

İnsanların bazen böyle dönemleri olur. Senin yaşadığının sebebi de dediğin gibi fotoğrafta gördüğün kişinin sende anısı olması. Her ayrılıktan sonra böyle kafaya takarsan kaybeden sen olursun. Seninki tiksinmek değil sadece istemiyorsun. Tiksinmek daha farklı bir anlam. Eski sevgilin hakkında düşünmeyi bırakman gerek.

Yok alakası yok, sen eski sevgilini unutamamışsın sonrasında da o şekilde görünce travma yaşamışsın gayet normal merak etme.
Evet, unutamıyorum burası doğru. Her gün aklımda ve her gün sosyal medya hesabını hatta erkek arkadaşınınkini bile kontrol ediyorum, galiba mesajlarıma hep görüldü atması cevap bile vermeyişi, beni umursamayışı ve 1 hafta sonra yeni sevgili yapmasına yediremedim hep engel atıp açıyorum, aklımdan atamıyorum ve artık cinsellikten tiksinmeye başladım. Kısacası takıntı yaptım. 1 senedir böyleyim ama tiksintiler son aylarda başladı.
Ama gerçekten midemi bulandırıyor. Şuan bunu yazmak bile midemi bulandırıyor.

Evet, unutamıyorum burası doğru. Her gün aklımda ve her gün sosyal medya hesabını hatta erkek arkadaşınınkini bile kontrol ediyorum, galiba mesajlarıma hep görüldü atması cevap bile vermeyişi, beni umursamayışı ve 1 hafta sonra yeni sevgili yapmasına yediremedim hep engel atıp açıyorum, aklımdan atamıyorum ve artık cinsellikten tiksinmeye başladım. Kısacası takıntı yaptım. 1 senedir böyleyim ama tiksintiler son aylarda başladı.
Ama gerçekten midemi bulandırıyor. Şu an bunu yazmak bile midemi bulandırıyor.

Kanka senden ayrıldıktan 1 hafta sonra yeni sevgili yapmadı, seninleyken o çocukla zaten konuşuyordu %99 yedekte tutuyordu. Senden ayrılınca hoppalaa direkt ona gitti. Başından seni sevmemiş zaten salla gitsin takma bu kadar. Daha 18 yaşındasın kimler gelecek kimler gidecek hayatına, en ufak şeyde bu kadar takarsan kendine çok zarar verirsin. En iyisi bütün sosyal medya hesaplarından takipten çık kızı ve sevgilisini sonrasında hayatına devam et, kısa zamanda unutursun.

Ha bir de bir sorum olacak ilk sevgilin miydi?

Ama gerçekten midemi bulandırıyor. Şuan bunu yazmak bile midemi bulandırıyor.
Travma olmuş sende fotoğraf yüzünden, unutmaya çalışmaktan başka çaren yok.