Kanka senden ayrıldıktan 1 hafta sonra yeni sevgili yapmadı, seninleyken o çocukla zaten konuşuyordu %99 yedekte tutuyordu. Senden ayrılınca hoppalaa direkt ona gitti. Başından seni sevmemiş zaten salla gitsin takma bu kadar. Daha 18 yaşındasın kimler gelecek kimler gidecek hayatına, en ufak şeyde bu kadar takarsan kendine çok zarar verirsin. En iyisi bütün sosyal medya hesaplarından takipten çık kızı ve sevgilisini sonrasında hayatına devam et, kısa zamanda unutursun.

Ha bir de bir sorum olacak ilk sevgilin miydi?
Evet ilk sevgilimdi. Dediğin gibi oldu, benimle flörtleşiyorken onun evine gidip yemek yapıyordu. Bugün gördüğüm fotoğrafta ise denizdelerdi muhtemelen ve ikisinin de omuzu gözüküyordu dediğim gibi. Benim midemi bulandıran nokta kızın omzunda askılık olmayışı yani çıplaktı belli ki. Bunu fark edince direkt kapattım lavaboya koştum. Kusacak gibiydim. Berbattı.

Travma olmuş sende fotoğraf yüzünden, unutmaya çalışmaktan başka çaren yok.
Fotoğraf travma yapmış olamaz. 1 aydır böyleyim ama fotoğrafı görünce daha da arttı.

Bazı açılardan normal. Ben de mesela zamanında cinsel olarak bir şeyler yaşamış olmasaydım diyorum. Şu an ancak ve ancak cinsel geçmişleri olan, kararlarından emin kadınlarla yaşarım. Dini bir düşünce olarak değil, zamanında yaşadığım cinselliklerin hepsinin benim açımdan içinin boş olmasından. Masum insanları kirlettiğim de oldu. Bazen eski sevgililerimi cinsel olarak rüyada gördüğümde kabus görmüş gibi uyanıyorum, o kadar tiksiniyorum yani geçmişimden.

Sonra düşününce ergen olduğumu hatırlıyorum, yine de duygularını kullanıp insanlara zarar verdiğim gerçeğini değiştirmiyor bu. Üzerine düşünmemeye çalışıyorum, gidiyorum ağırlık kaldırıyorum.

Senin meselen biraz daha ayrılık acısı gibi ki bu çok normal. Şu an hiçbir duygu beslemediğim eski sevgililerimden birini görsem, 5-10 dakika da olsa bir garip hissederim. Hayat devam ediyor, senin hayatın da onun hayatı da. Senin hayatına başkaları girecek, onun hayatına başkaları girecek. Tabiri caizse cinsel şeyler de olacak aralarında. Bekaret meselesi çok ayrı bir mesele lakin hayatının merkezine partnerinin bakire olmasını koyarsan bu çok saçma olur. Partnerinde aşık olman gereken tonla şey varken senin fikrini bir zar dikme ameliyatı değiştirmemeli.

Ki yine de burada vereceğimiz tavsiyeler boşuna olur. Kendine odaklan, geleceğini inşaa et. Bir bakmışsın her şeyi unutmuşsun ve hayatına başka biri girmiş.
Evet, unutamıyorum burası doğru. Her gün aklımda ve her gün sosyal medya hesabını hatta erkek arkadaşınınkini bile kontrol ediyorum, galiba mesajlarıma hep görüldü atması cevap bile vermeyişi, beni umursamayışı ve 1 hafta sonra yeni sevgili yapmasına yediremedim hep engel atıp açıyorum, aklımdan atamıyorum ve artık cinsellikten tiksinmeye başladım. Kısacası takıntı yaptım. 1 senedir böyleyim ama tiksintiler son aylarda başladı.
Ama gerçekten midemi bulandırıyor. Şuan bunu yazmak bile midemi bulandırıyor.
Ha bir de özsaygını yükselt. Seni istemeyen birine sakın bir daha mesaj atma, takip etme. Sen kendine saygı duymazsan insanlar sana hiç saygı duymaz. 1 senedir kendini hiçe saymışsın, yapma etme.
Kanka senden ayrıldıktan 1 hafta sonra yeni sevgili yapmadı, seninleyken o çocukla zaten konuşuyordu %99 yedekte tutuyordu. Senden ayrılınca hoppalaa direkt ona gitti.
Bu çok kötü bir bakış açısı.

Evet ilk sevgilimdi. Dediğin gibi oldu, benimle flörtleşiyorken onun evine gidip yemek yapıyordu. Bugün gördüğüm fotoğrafta ise denizdelerdi muhtemelen ve ikisinin de omuzu gözüküyordu dediğim gibi. Benim midemi bulandıran nokta kızın omzunda askılık olmayışı yani çıplaktı belli ki. Bunu fark edince direkt kapattım lavaboya koştum. Kusacak gibiydim. Berbattı.
Yani arkadaşım seninle flörtleşirken onun evine gidip yemek yaptığını biliyorsan nasıl 1 sene mesela unutamıyorsun ben anlamıyorum. Hiç mi demiyorsunuz ben kendime napıyorum diye? Kolaylıklar diliyorum sana.

Ülkenin yarısı kendini mavi gözlü kel adam sanıp her önüne gelenle s*** düşündüğü için ülke genelinde normal kabul edilmez ama bence gayet normal.
18 yaşımı bitirdim 19 olacağım ve 8 seneyi bitirdiğim ilişkimde bir kez bile s*** yapmadık yani, herkes yaptığımızı düşünüyor ama yapmadık yani.
Ülkenin IQ seviyesi o kadar düşük ki cinsellikten tiksinti duymayı anormal görüyor.

Yani arkadaşım seninle flörtleşirken onun evine gidip yemek yaptığını biliyorsan nasıl 1 sene mesela unutamıyorsun ben anlamıyorum. Hiç mi demiyorsunuz ben kendime napıyorum diye? Kolaylıklar diliyorum sana.
Bu anlattığım şeyde daha flörtleşiyorduk. O yüzden tepki göstermedim. Zaten yeterince kendimi zorluyorum ama büyük etkiler bıraktı bende. Çoğu zaman rüyalarıma giriyor. Kısacası evet bıraktığı etkiye rağmen ne yaptığımın farkındayım ama aynı zamanda merak da ediyorum. Çabalıyorum.

Normal değil. Ama bundan ziyade daha başka sorunların var gibi senin. Takıntı hastalığı gibi. Aynısı bende de var. Şuan sanaldan konuştuğum bir kız var. Bir konuda zıtlaştık ve 1 haftadır konuşmuyoruz. Fakat sürekli mesaj geçmişine bakıp duruyorum. Acaba mesaj atacak mı diye bir umut bekliyorum. Beynim sürekli onu düşünmekle meşgul. Ama o kim bilir neler düşünüyordur , belkide umrunda bile değilimdir. Bu dünya bizim gibi hassas kalpler için tam bir cehennem.

Normal değil. Ama bundan ziyade daha başka sorunların var gibi senin. Takıntı hastalığı gibi. Aynısı bende de var. Şuan sanaldan konuştuğum bir kız var. Bir konuda zıtlaştık ve 1 haftadır konuşmuyoruz. Fakat sürekli mesaj geçmişine bakıp duruyorum. Acaba mesaj atacak mı diye bir umut bekliyorum. Beynim sürekli onu düşünmekle meşgul. Ama o kim bilir neler düşünüyordur , belkide umrunda bile değilimdir. Bu dünya bizim gibi hassas kalpler için tam bir cehennem.
Benzer şeyler yaşadık. Ben de öyleyim. Çok hızlı bağlanıyorum(z).

Aşırı düşünmek de sıkıntı hiç düşünmemek de, ortasını tutturmak için elinden geleni yapman lazım.

Kısacası sevdiğim ve konuşmak istediğim birisi benimle konuşmayı kestiğinde ve umursamadığında daha da üzülüyorum bu tiksintinin sebebi de bu galiba.
Yorumlarınız için teşekkürler zaten engelledim kendisini, unutmaya çalışacağım.
Liseden yeni mezun oldum ve YKS'ye çalıştığım için birkaç aydır odama tıkılıp ders çalışıyorum. Bundan dolayı kafamı dağıtacak pek bir şeyim yok dolayısıyla daha da arttı. Forumda açtığım konudan sonra kendimi daha da zorlayacağım ve yukarıda bahsettiğim eksiklikleri tamamlayacağım. Teşekkür ederim.