Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Evet. Modlarini buradan mod profili olusturarak yapmaya calis. Vanilla mod yöneticisi berbat calisiyor ve mod sirasi belirleme gibi ozelliklerden yoksun. Modlari ekledikten sonra hangi mod outdated, hangi mod uyumsuz, hepsi biliniyor.Bu Steam mağazasındakini mi?
![]()
Steam Workshop::Skyve v3.3.2.1 [Stable]
steamcommunity.com
Nasil kullanacagini bilmiyorsan, bu video ogretici olabilir. Ben oradan ogrendim.
Explosive
Yetkin
DLC haritaları kurduğumda 5-6 saniyede bir ekran görüntüsündeki gibi hata alıyorum. Hata hep çıkıyor o yüzden oyun oynanmıyor. Çözümünü bilen var mı?
Eki Görüntüle 74394
- Makaleler
- 24
Skyve kullanin. Compability report ile uyumsuz hangi mod varsa kaldirin.
Skyve kullanin.compability report ile uyumsuz hangi mod varsa kaldirin.
Bu Steam mağazasındakini mi?
- Makaleler
- 24
Evet. Modlarini buradan mod profili olusturarak yapmaya calis. Vanilla mod yöneticisi berbat calisiyor ve mod sirasi belirleme gibi ozelliklerden yoksun. Modlari ekledikten sonra hangi mod outdated, hangi mod uyumsuz, hepsi biliniyor.Bu Steam mağazasındakini mi?
![]()
steamcommunity.com
Nasil kullanacagini bilmiyorsan, bu video ogretici olabilir. Ben oradan ogrendim.
- Makaleler
- 24
Playseti yaratinca tum mod ve assetleri Mods kismindan ekleyebiliyorsun. Tabii elin degip komple abonelikleri silmediysen.
Playseti yaratinca tum mod ve assetleri Mods kismindan ekleyebiliyorsun. Tabii elin degip komple abonelikleri silmediysen.
Ben bu uygulamayı anlamadım hala.
- Makaleler
- 24
Oyunu silmeseydim nasıl yapildigini adim adim gosterirdim ama maalesef oyunu sildim. YouTube videosu izleyerek ve uygulamayi kurcalayak duzeltebilirsin. Dedigim gibi, aldığın hata uyumsuz bir mod yuzunden oluyor ve onu bulmanin en kolay yolu da Skyve kullanmak.
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi Tercih Edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-