Utku92

Üstün
Makaleler
1
Konusu vardı HAF 700 EVO kasa almıştım. Ön kasa USB girişleri bozulmuştu. Kargo ile parça gönderdiler bir açtım ki içinden koltuk kolu çıktı. Şimdi tüketici haklarına vereceğim. Linkedln üzerinden de rezil ettim ceosunu. Yaptıkları söyleyemiyorum küfür yasak olduğundan.

IMG_20241209_1801361.webp

IMG_20241209_180154.webp

Mailden de linkedlnden de bayağı veriştirdim. Mail gitti de linkedln değiştireyim biraz. :D

Belli ki bir yanlışlık olmuş. İnsanız hepimiz olabilir. Bu kadar gerginliğe gerek yok bence.

Bilmiyorum ama alay eder gibi çok sinirlendim.

Beddua ile bir iki karaktersiz aşağılık demişim ne olur bilmiyorum mail de gitti.

Son düzenleme:
Linkedln üzerinden de rezil ettim ceosunu. Yaptıkları söyleyemiyorum küfür yasak olduğundan.

Resmi email sitesinden iletişime geçtim. Bayağı da sövdüm mahkemeye gidebilirim.

Konuyu tekrar okurken şaşırdım. Küfürü siz mi ettiniz yoksa Cooler Master mı etti? Ya da ikinizde telefonda birbirinize mi küfür ettiniz? Kutusu bir tuhaf gözüküyor. Tam resim atma şansınız var mı?

Konuyu tekrar okurken şaşırdım. Küfürü siz mi ettiniz yoksa Cooler Master mı etti? Ya da ikinizde telefonda birbirinize mi küfür ettiniz? Kutusu bir tuhaf gözüküyor. Tam resim atma şansınız var mı?

Ben ettim çok sinirlendim. Mail üzerinden ettim. LinkedIn'den de durumu yazarak resimli anlattım.

Ben ettim çok sinirlendim. Mail üzerinden ettim. LinkedIn'den de durumu yazarak resimli anlattım.

Geçmiş olsun o zaman. Görmemeleri için dua et diyeceğim fakat mutlaka gören olmuştur. Ürüne gelirsek inventus bu duruma ne dedi?

Gülmeyin arkadaş adama ya. Sizin başınıza da gelebilirdi. Çözüm odaklı yaklaşın lütfen.