1 DPC olsun da, B650M HDV- M.2'ye bile razıyım şu anda, o kadar söyleyimo da E'yi getirmiş, yeter bana e
@11115 bizim fırsatcı esnaflar, 40k 50K'den Apex sıralamaya başlamışbakalım resmi firmalarda kaca satılacak...
@11115 sanırım 1.35 EXPO 2'de kullanamıyorum bir de RAM'ı artık, Windows Boot Manager ayıktırdı beni mevzuya yineniye bilmiyorum, 30-36-36 1.35'te mi acamıyor harbi acaba alt zamanlar ile beraber. Yüksek voltaja aşık oldu ya da RAM'ler, bırakamıyor. Zerre umurumda değil zaten. 6400 C26 stabil açabilse 1.75 kullanırım yanana kadar, o kadar diyeyim
degrade durumu olmuş olabilir ama minimal, bilmiyorum.
@11115 m-die'ler biraz gıcık nedense, çok denk geldim 1.6 üzeri vermeyin m-die'ye diye ama ilk jenerasyonlardan bahsediyor olabilirler. 24 GB'lık kitleri uçuruyorlar çünkü problemsiz ama ıc'lerin dizildiği PCB cartcurt birden fazla şey etkiliyor, belli aralıklarda verimli calısamıyor voltaj bassan da, zt DC'de anlatmışlar bunları biraz, dedikleri doğru. M-die için 1.6 üzeri doygunluğa ulaştığı için vermeyin diyorlar sanırım ya da degredasyon için mi diyor bilmiyorum. Gördüğüm kadarıyla 24'lük kitleri verimli kullanabiliyorlar yüksek voltajda ama. 8400 C32 başka açamaz çünkü 8000 C38 m-die ile.
Tek bir vddıo 1.45 yapmam, stutterleri çözüyor, tekrar denedim. @11115 6400'ü anlamak çok zor. C28 ile C30 bile aynı latency, saçma sapan iş gerçekten. Tatmin olmadım.
Karhu falan hata vermıyor testte 1.44 çünkü, oyunda 1.42 @11115 anakart diff işte ama 1.4 tam değer verse demek ki yine mi stabil olmayacak bilmiyorum, çözemedim.
6200 yapıp suyunu sıkmak daha mantıklı. Benim gibi
En az efor gerektiren CAS latency düşürmek sanırım. Voltajı abanıyorsan C26'ya düşüyor.