Dosya Ekleri

• pyp2.webp
    pyp2.webp
    119,2 KB · Görüntüleme: 80
Safe denedım bir de @11115

@Ayhan Dönmez evet 1.4 hocam

Bana sistemi dağıttıracaksınız he bu gidişle :D @Melkor Çok doğru seçmişsin kitleri. Ünlü Türk düşünürünün AM5 serisini izlemeden aldığını varsayıyorum :D

Sonuçlar çok iyi, Kitten 1 sen 2. Ben emeklilik planları kuruyordum zaten, vakti çoktan gelmiş :D

tRFC 120 ns direkt 0.1 ns koyuyor bana. O avantajınız var.

M-Die lanetlıyorum bundan sonra, Samsung-Micron alırım da M almam arkadaş, bitmiştir :D

Konu dikkatimi çekmişti, benim de merakım var o yüzden dahil olmak istedim. C26 da denemek istiyorum aslında. O ünlü kişi kim acaba merak ettm. Benım asıl mentorum deadfellow o ne derse kanun gibi :D

Karhuda 253 gördüm, cov %5000de bitirmiştim.

Konu dikkatimi çekmişti, benim de merakım var o yüzden dahil olmak istedim. C26 da denemek istiyorum aslında. O ünlü kişi kim acaba merak ettm. Benım asıl mentorum deadfellow o ne derse kanun gibi :D
Aa, ünlü Türk düşünürü tanımıyor musun gerçekten, kendisine yerli BuildZoid derler. AM5 sistemde DDR5 RAM Seçimi adlı video serisiyle gündeme oturdu kendisi ve zirvede bıraktı :D

Deadfellow yerı ayrı, o forumların kralı, benım dedıgım YouTube kralı yerli Buildzoid.

@11115 daha iyi tanır kendisini. Ben videolarını izlemeyi bıraktım, ne yazdıysam sildi hepsini çünkü, ben de pes ettim.

Karhuda 253 gördüm, cov %5000de bitirmiştim.
Arkada bir şey çalışmazken yaparsan 255-256 arası gelir. Bir de winutil cmd kodu ile debloat işlemi yap, CPU çerçöp ile muhattap olmasın.

AA, ünlü Türk düşünürü tanımıyor musun gerçekten, kendisine yerli BuildZoid derler. AM5 sistemde DDR5 RAM Seçimi adlı video serisiyle gündeme oturdu kendisi ve zirvede bıraktı :D

Deadfellow yerı ayrı, o forumların kralı, benım dedıgım YouTube kralı yerli Buildzoid.

Tamam anladım sımdı :D o ılk vıdeosunu attıgında, 6400 2133 yapmak zor yapabilende görmedım gıbısınden dıyordu ki ben 6400 2200 rahat sekılde kullanıyordum.

@Melkor Neyse Kitten'e yeni rakip çıktığına göre benim misyonum burada sona eriyor, hepinize bol şans :D

En azından 2 A Die izleriz, benim gibi kıytırık M'ler aradan çekilsin.

Şu twtrl 24 twrrd 4 ve vddp 1.05 falan yap da Kitten kızabilir her an. Ben düzelttim onları en son :D Ama latency speed hiçbir katkısı yok bende. M-Die serüveni burda son buldu :D

Bir kıyaslarsın latency ve karhu katkısını. Clam bench ve benchmate y cruncher 2.5b de yapıp atarsan karşılaştırırız.

Estf. 3 gündür PC basına gecmedım vallahi sırf bu konudan dolayı gectım m. Oldum hocam tanıstıgımıza.
Ben de memnun oldum, bazı zamanları gevşetmek daha iyi etkilediği oluyor. Dediğim programların ss atarsan bakma şansımız olur ekstra.

@11115 Kendi sonuçlarını atmıştı bahsettıklerımı. Çok iyi sonuçlar elde etmişti, benim onun kadar iyi elde etmem mümkün değil ama sende o ışığı gördüm :D

1753401855524.webp

Son 1 kez denedım ve patladık. Hem kit çok ısınıyor 155 ns patlıyor ben de hem de iod 60+ görünce patlar. Hız 255+ görmen lazım @Melkor Cmos resetleyıp pc kaldırcam bir süre, termal bakım vs. lazım. tREFI 65K tehlike bir de ekstra.

tRP 37 de patlıyor bir de, bu kit gdm off yapamıyor. Cold bootta dırek error var onun yuzunden. Gdm enabled bu profıl açmak lazım bu kitte.

Son düzenleme: