LF10

Çalışkan
Corsair HS80 kulaklığımda, sürekli hışırtı sesi geldiği için corsair global'e yazdım , ve bana en son şunları söylediler:

Merhaba,

Bu bilgileri sağladığınız için teşekkür ederiz. Hala sorun yaşadığınızı duyduğumuza üzüldük.

Şu anda bölgenize herhangi bir RMA veya yedek parça gönderemeyeceğimizi bildirmekten üzüntü duyuyoruz. Bunun beklentilerinizi karşılamayabileceğini anlıyoruz ve herhangi bir hayal kırıklığı için özür dileriz. Ekibimiz, nakliye sorunlarını çözmek ve kısa sürede normal operasyonları geri yüklemek için aktif olarak çalışıyor.

Yakın zamanda bir satın alma işlemi yaptıysanız, daha fazla yardım için bayinizle veya satın alma yerinizle iletişime geçmenizi rica ediyoruz. Ülke dışında yapılan satın alımlar için, satın alma ülkesine yakın olduğunuzda bizimle iletişime geçmenizi öneririz.

Ayrıca, gönderim yapabileceğimiz bir konumdaki güvenilir bir aile üyesine veya irtibat kişisine yedek parça gönderilmesini ayarlayabiliriz. Size gönderim yapabileceğimiz güvenilir bir kaynağınız varsa bize bildirin ve orijinal satın alma faturanızın/fişinizin bir kopyasını sağlayın, böylece sizin için inceleyebiliriz.

Herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, bize ulaşmaktan çekinmeyin. Saygılarımla,
Matty

Corsair Teknik Destek

Yani maalesef bizim ülkemizin politikaları yüzünden ürünü gönderemiyorlarmış, Yurt dışında yaşayan bir tanıdığım da maalesef yok, bu durumun hiç çözüm yolu yok mudur?

Türkiye distribütörleri yok mu? Onlar üzerinden neden gönderemiyorlar?
Ben de onu düşünmüştüm hocam , onunla ilgili hiçbir şey söylemediler ben mi sorsam.

Erasmus öğrenci gruplarına yazıp yakın zamanda ülkeye dönecek birilerini bulup onların valizinde getirmelerini sağlayabilirsiniz. Az bir cep harçlığı ile çözersiniz bu işi bence.
Nasıl güveneceksin ki hocam :)

Dostum yurtışından aldınız sanırım eğer ki türkiyeden aldıysanız aldığınız yerden değişim/iade yapabilirsiniz?

Dostum yurtışından aldınız sanırım eğer ki türkiyeden aldıysanız aldığınız yerden değişim/iade yapabilirsiniz?
Yok hocam Türkiye'den aldım asıl, Türkiye'dekiler değişim yapmaz diye hiç onlara sormadım, ürünü Mayıs 2024' de aldım 2 3 ay sonra bu dediğim hışırtı sorununu farkettim, geri de değişim yapmazlar uğraştırırlar ,kulaklıksız bırakırlar diye hiç iletişime girmedim,aynısını güç kaynağında yaşadığım için.

Ben de onu düşünmüştüm hocam , onunla ilgili hiçbir şey söylemediler ben mi sorsam.
Türkiye'deki distribütöre ulaşıp durumu anlatın bence. Bana HyperX global direkt olarak TR distribütörü görevlendirip ürün göndermişti. Hatta TR stok olmadığı için haftalarca beklettiler, sonrasında sevkiyat sağlayıp bir ürün de bana yolladılar. Corsair global uğraşmak istememiş gibi geldi. TR içinde ilgilenecek distribütör vardır, coğrafya kaderlik bir durum değil bence.