Detaylar
Kim cevapladı?Gizli son için dediğim seçimde bir süre beklemek gerekiyormuş galiba.İyi son dediğin Panam'den yardım istemek. Eğlenceli son ise oyunun gizli sonu.
sndwchmaker 69
Üstün
Onun için Johnny'nin mezarına gittiğimiz yerde birtakım seçenekleri seçmiş olman gerekiyor. Bence oyunun gizli sonunu yapmak istiyorsan ve kayıt çok geride değilse kesinlikle geri dön ve gizli sonun kilidini aç.Gizli son için dediğim seçimde bir süre beklemek gerekiyormuş galiba.
Oyunun gizli sonunda Johnny sana Arasaka Kulesini tek başına basmanı öneriyor. Tek başına gidip kulenin katlarını teker teker aşarak Mikoshi'ye inerek yapman gerekeni yapıyorsun. Bence oyunun Night City efsanesi olma açısından en iyi sonu.
Bu sonu açmak için:
Seçeneklerini seçmen lazım.
Bu sonu açmak için:
Oyunun açık ara en kötü ve depresif sonu kabul ediliyor ama sen bilirsin.Oyunda bulunan en iyi son bence Reed ile anlaşma yapmak. Sonucunda sivil olarak hayatına devam ediyor V. Johnny ise bizlere veda ediyor.
Zaten V'nin en başından beridir istediği şey yaşamaktı. V ne kadar mutlu olur orasını bilemem ama herkes için en mutlu son o bence. (Panam'ın telefonlara cevap vermemesi kısmı hariç)
İyi halledilir, kayıt nerede almıştı hatırlamıyorum ama diğer yaptığım görevleri yapmam hızlıca hallederim.Onun için Johnny'nin mezarına gittiğimiz yerde birtakım seçenekleri seçmiş olman gerekiyor. Bence oyunun gizli sonunu yapmak istiyorsan ve kayıt çok geride değilse kesinlikle geri dön ve gizli sonun kilidini aç.
Oyunun gizli sonunda Johnny sana Arasaka Kulesini tek başına basmanı öneriyor. Tek başına gidip kulenin katlarını teker teker aşarak Mikoshi'ye inerek yapman gerekeni yapıyorsun. Bence oyunun Night City efsanesi olma açısından en iyi sonu.
Bu sonu açmak için:
Oyunun açık ara en kötü ve depresif sonu kabul ediliyor ama sen bilirsin.![]()
sndwchmaker 69
Üstün
Kayıt varsa çok kısa sürede halledebilirsiniz. Siz yine de şu videoyu izleyin:İyi halledilir, kayıt nerede almıştı hatırlamıyorum ama diğer yaptığım görevleri yapmam hızlıca hallederim.
Kayıt varsa çok kısa sürede halledebilirsiniz. Siz yine de şu videoyu izleyin:
Son bölüm zor gibi duruyor ölünce bitiyor mu direkt?
2323
Becerikli
Neden en kötüsüymüş? Tek başına Arasaka binasını basıp ölmek daha kötü bir son bence. Ayrıca o kadarda depresif olduğunu düşünmüyorum. V mutlu, Judy mutlu, Panam mutlu, herkes mutlu.Oyunun açık ara en kötü ve depresif sonu kabul ediliyor ama sen bilirsin.![]()
Gizli sonda ölüyor muyuz?Neden en kötüsüymüş? Tek başına Arasaka binasını basıp ölmek daha kötü bir son bence. Ayrıca o kadarda depresif olduğunu düşünmüyorum. V mutlu, Judy mutlu, Panam mutlu, herkes mutlu.
2323
Becerikli
Tek başına Arasaka'yı bastığında eğer ölürsen farklı bir son var, ölmezsen farklı bir son var. Öldüğünde yeniden doğmana izin vermiyor oyun.
sndwchmaker 69
Üstün
Sürprizi bozmayalım ama ölmek zorunda değilsin. Zaten ölmemek en iyisi.
Yeni konular
-
-
-
30.000 TL bütçeyle IdeaPad, ThinkBook serisi laptop önerisi
- hachiroku
-
-
-
-
-