@Oreki reis bunun 1300W'lık versiyonunu 4400'e alınır mı? 6-7 yıl idare eder mi?

Ek olarak 190mm genişlik normal ATX kasaya sığar mı?
Alınır. Top kalitede bir model.

Sığması lazım.

Seçeceğiniz kasanın sitesine girin ve oradan özelliklerinde PSU'ya ayrılan bölümün ölçüleri yazar.

Bazılarında sığabilir bazılarında da HDD'ye ayrılan kafesler yüzünden oturmayabilir ama kafesleri sökerseniz rahatça sığabilir.

Seçeceğiniz kasanın sitesine girin ve oradan özelliklerinde PSU'ya ayrılan bölümün ölçüleri yazar.

Bazılarında sığabilir bazılarında da HDD'ye ayrılan kafesler yüzünden oturmayabilir ama kafesleri sökerseniz rahatça sığabilir.

Maximum PSU Length180

Dünden beri girmiyorum. Yemek hazırlıyorum şimdi PC geçer geçmez kabul edeceğim.

Ben bu PSU konusunda cenabetim. PX1000W'ı 4000'e indirimde bulmuştum karta para atamadan stok bitti. İkinci el High Power 800W Gold alacaktım satıcı dolandırıcı çıktı şimdi ise kasaya sığmıyor. Almıyorum PSU falan.

Aslında Powerboost Warrior 1000W al diyecektim incelemesini yapmıştım. Uygun fiyatlı diye güya, incelemeyi yaptım 1-2 hafta sonra fiyatı arşa çıktı.

Dünden beri girmiyorum. Yemek hazırlıyorum şimdi PC geçer geçmez kabul edeceğim.

Aslında Powerboost Warrior 1000W al diyecektim incelemesini yapmıştım. Uygun fiyatlı diye güya, incelemeyi yaptım 1-2 hafta sonra fiyatı arşa çıktı.

Olur olur, "tabii efenim" teşekkür ederim.

İnceleme için teşekkür ederiz hocam. Bu modelin GPS-850HB modeli ile kıyaslamasını yapmanız mümkün mü? Sistemimin mevcut gereksiniminin ikisi de çok üstünde fakat ileride olur da iyi bir ekran kartı alacak olursam sorun yaşamak istemiyorum. Oyun bilgisayarı kurmuyorum ama belki GTA 6 çıktığında oynamak isteyebilirim o kadar. Eğer elektronik komponentlerinin kalitesi birebir aynıysa aradaki ufak fiyat farkını verip 850'lik olanını almayı düşünüyorum. Değilse 750'liği alma düşüncesindeyim. Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim @Oreki hocam.