Detaylar
Kim cevapladı?Sen daha önce hiç, "1 tas yemekle Anadolu'ya boydan boya demir yolu döşeme" terapisini duydun mu?
Deniz744 90
Üstün
Baygın insanlara fetişin olduğunu da söylemiştin. Bence de doktora görün.
Hocam bu baygın insan olayı ne? SS falan var mı?
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama okuluna git bence buranın forum olduğuna dua edin siz.
II. inSTUnBULL 6
Uzman
Normaldir, öleceğini anlayıp son gülüşlerini vermek için yapmışsındır. Deli mi ne abi bu adam, ChatGPT'ye küfür edip üzülüyor, diyorlar psikoloğa git, diyor hayır olmaz pahalı diye
dalmatianpelican 102
Bilgin
Konu sahıbı boyle bır konu acmıstı ama silinmiş.
Doktora görünmeni tavsiye ederim. Ailenle de bu problemi paylaşabilirsin.
Hocam o zaman 10 milyon insan gitsin doktora. Ben de dâhil.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 13
Türkiye gibi sağlıksız bina dolu bir ülkede yaşıyor ve deprem olunca gülüyorsanız, bir an önce doktora gitmeye başlayın.Hocam o zaman 10 milyon insan gitsin doktora. Ben de dâhil.
Sovyet döneminden kalma mühendislik tecrübeleri + Azerbaycan mühendisliyi varken zar-zor dağılır.Türkiye gibi sağlıksız bina dolu bir ülkede yaşıyor ve deprem olunca gülüyorsanız, bir an önce doktora gitmeye başlayın.
- Makaleler
- 13
O zaman gülmeniz normal. Ama Türkiye öyle değil. Bu konunun sahibinin de normal olmadığını düşündüğümü söylememe gerek yok herhalde?Sovyet döneminden kalma mühendislik tecrübeleri + Azerbaycan mühendisliyi varken zar-zor dağılır.
Yeni konular
-
WinUtil ile debloat sonucu Windows 11 uyku modunda yüksek pil tüketimi
- Because The Internet
-
-
-
-
-