- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Konunun dinle alakası yok ki. Sana gülme sebepleri kim olduğunu bilmediğin birini direkt Müslüman kabul edip kuralları söylemen. Adam ateist olabilir mesela, domuz eti de yer. Kimse karışamaz.
Böyle mesajlar gördüğünde öncelikle sakin ol.
Yok. Kendine yapıldığında şikayet edebilir ve sonrasında da kendi yapıp konu açabilir. O karışır ama başkası karışamaz. Mantık bu.Konunun dinle alakası yok ki. Sana gülme sebepleri kim olduğunu bilmediğin birini direkt Müslüman kabul edip kuralları söylemen. Adam ateist olabilir mesela, domuz eti de yer. Kimse karışamaz.
Güzel R. Aynen. Küfürlük durum var sanki ortada. Max işte.Küfür etsem banlanıcam o yüzden kimsenin yorumuna cevap vermek istemiyorum.
Konunun silinmesi için talepte bulundum.
KS
KS
Mr.Gonewick
Ziyaretçi
Yok. Kendine yapıldığında şikayet edebilir ve sonrasında da kendi yapıp konu açabilir. O karışır ama başkası karışamaz. Mantık bu.
Güzel R. Aynen. Küfürlük durum var sanki ortada. Max işte.
Sen neden gerildin ki bu kadar ? R yaptığım falan yok konuyu ne için açtığımı hala anlamadınız o yüzden cevap vermek istemiyorum.
Cevabın yok mu, niye küfür edeceksin? Sen herkesi kendin gibi mi sanıyorsun? Sen misyoner misin? Sen kimsin?Küfür etsem banlanıcam o yüzden kimsenin yorumuna cevap vermek istemiyorum.
Konunun silinmesi için talepte bulundum.
Niye açtın söyle aydınlanalım.Sen neden gerildin ki bu kadar ? R yaptığım falan yok konuyu ne için açtığımı hala anlamadınız o yüzden cevap vermek istemiyorum.
Küfür edeceğim ama ban yemek istemiyorum diyen sensin. Konuyu açan da sensin. Demek ki eleştiriye gelemiyorsun.Sen neden gerildin ki bu kadar ? R yaptığım falan yok konuyu ne için açtığımı hala anlamadınız o yüzden cevap vermek istemiyorum.
Güzel r. Aynen. Küfürlük durum var sanki ortada. Max işte.
Öyle deme adam haklı kimse pofpoflamadı haksız olduğunu söyledi utandı abisi.
KS
KS
Mr.Gonewick
Ziyaretçi
Cevabın yok mu, niye küfür edeceksin? Sen herkesi kendin gibi mi sanıyorsun? Sen misyoner misin? Sen kimsin?
Niye açtın söyle aydınlanalım.
Size verecek çok cevabım var ama ne yazık ki veremiyorum banlanırım diye. Kendime saklıyorum o yüzden.
Hakaret etmeden cevap veremiyorsan cevabın yok demektir. Derdini hala anlayamadım. Burası laik bir devlet, herkes istediğini yapar.Size verecek çok cevabım var ama ne yazık ki veremiyorum banlanırım diye. Kendime saklıyorum o yüzden.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.