"Dini inançlara saygı gösterelim" ama vereceğim cevapları kendime saklıyorum..."Size verecek çok cevabım var ama ne yazık ki veremiyorum banlanırım diye. Kendime saklıyorum o yüzden.
"Dini inançlara saygı gösterelim" ama vereceğim cevapları kendime saklıyorum..."Size verecek çok cevabım var ama ne yazık ki veremiyorum banlanırım diye. Kendime saklıyorum o yüzden.
Size verecek çok cevabım var ama ne yazık ki veremiyorum banlanırım diye. Kendime saklıyorum o yüzden.
Kişinin ne yediği kimseyi irdelemez bu konuda bir yanlışın var ancak sosyalde Müslüman insanlarla dalga geçme ezik veya alt sınıf görme furyası var nereden geldi bilmiyorum ama yazık cidden.
İşte en sonunda birisi güzel bir yorum yazdı. Ben bunu açıklamaya çalışıyorum ama kimse anlamıyor.
İşte en sonunda birisi güzel bir yorum yazdı. Ben bunu açıklamaya çalışıyorum ama kimse anlamıyor.
Çoğu sanal ortam dinsiz kaynıyor rahatsız oluyorsan takılmazsın.İşte en sonunda birisi güzel bir yorum yazdı. Ben bunu açıklamaya çalışıyorum ama kimse anlamıyor.