AlbertoTigre
Becerikli
Bende de 2 kanal 2 dolgu var ama özel çok fiyat çekti devlete de gitmek istemiyorum yorumlarda baya kötü yazmışlar dişim hala siyah kaldı felan yazanlar vardı. Beklemedeyim elime para geçerse yaptırmayı düşünüyorum fakat bu ekonomik şartlar bunu sağlayamıyor sözde hastaneler ücretsiz fakat ne doğru düzgün randevu var ne hastane. Baya iyiyiz olmayan şeyleri yüceltme konusunda.1 dolgu 2 kanal tedavi yaptırdım 1 sene önce tekrardan aynı doktora gideceğim. Depresyona girdiğim için hiçbir şey umurumda değildi bu 1 sene içinde ama doktor o zaman 4 5 tane kanal tedavi olması gereken dişimin olduğunu söylemişti artık şart diyorum gideyim. Ama daha şimdiden stres oldum o makineleri ağzıma soktuktan sonra dişimin içini deldiğinde o gelen metal tadı midemi kaldırıyor falan yani bir de kafam sarsılıyor kanal tedavi yapılırken. Midem kalkınca öğürme isteği geliyor sonra doktor diyor yapma şunu diye. Az para olsa özele gidicemde işte çok para çok. 1 senedir bu şekilde duruyor dişlerim implant gerekeceğini düşünmüyorum ama çok da iyi durumda değillerdir gerçi şişlik dişte renk değişme aşırı ağrı falan yok ama işte.
Her gün yemek yerken dişlerim zonkluyor ama yapacak bir şey yok bu şekilde devam yabancılar rahat yaşasın diye biz fazla uğraşalım onlar din kardeşlerimiz.