Diyette sandviç yanına ne içilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Umutlu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 880
Kola önerileri şaşırttı beni.

Şekersiz kola düşman değil dost. Özellikle de ömrün boyunca sağlıklı beslenme niyetiyle adım attıysan hoş geldin, öyle diyet çayıymış işlenmemiş gıdaymış her gün içmen imkansız ve hayatı olduğunda daha zulüm hale getirmeye gerek yok. Ayran güzeldir sağlıklıdır ama litre litre içersen dünyanın tuzunu alırsın sürekli içilmez, diyet çay iyidir ama yaz sıcağında ve sandviçle pek gitmez, su iyidir ama bazı şeylerin tadını/kıvamını berbat hale getirir yemekle içmek her zaman mümkün olmaz, alışırsan sade soda çok iyidir, şekersiz kola çok iyidir ayrana ve sade sodaya ara verdiğin zamanlarda içilir kalorisiz ve düşük sodyumlu ömür boyu sıkmayacak bir içecektir, içecek yerine salata yemek bazen günü kurtarır.

Her şeyi mükemmel düzeyde sağlıklı yapmaya çalışırsan ya 2 ay sonra iraden yetmez salarsın, ya 1 ay sonra paran yetmez salarsın, ya hayattaki zulüm hissi iyice artar salarsın ama kesinlikle salarsın ve çok daha sağlıksız bir yola saparsın. Biri diyet dediğinde sağlıklı beslenme dediğinde aklına kendini gereksiz kastığın berbat günler gelir ıyy başlarım diyete diyip bi paket cips yersin. Günlük hayatta yanında normal kola içiyorsan şekersizine geç kaloriyi azalt, meyveli soda içiyorsan sade sodayla karıştırıp iç veya az şekerli olan litrelik Akmina falan geç. Baştan aşağı değişimle bi yere varılmaz, azar azar daha sağlıklı ve daha düşük kalorili alternatiflere geçeceksin ki omzunda yük değil hayatında rahatlık olacak.

Cola Light mı, Zero Sugar mi?

Light'ta aspartam vardı, kaldırılmadıysa uzak dur sukralozlu ve asefülfam potasyumlu Zero Sugar iç.

Arkadaş deyince aklıma geldi, sade sodaya limon ve nane sıkarsan çok iyi oluyor. Koladan veya başka şeylerden bıkarsan dene.

Bazı insanlar şeker isteğini arttırıyor diyor vücut alışmadığı için, başka bir sıkıntısı yok diye biliyorum ben.

İçecek olarak çok abartmadığın sürece canının çektiği çoğu içeceği tercih edebilirsin. Şekerli olanları biraz daha dikkatlice tüketmeni öneririm. Şekersiz çay ve Beypazarı çok tükettim definasyon zamanı arada Niğde gazozu ve soğuk çay falanda içtim içecek olarak diyetin gidişatını bozan bir şey olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…