Umutlu
Yetkin
@Kayraa @DarthGorsoy Cola Light mı, Zero Sugar mi?
Zero sugar, siz yinede alırken arka tarafını kontrol edin, kalori 1 yazıyorsa güvenle alıp için, kilo almazsınız garanti veriyorum. Fakat çok içmenizi önermem 1 kutu için günde.
O iş tamamen zevk meselesi. Birsi 1-2 kalori diğeri 0-1 kalori falan. Light biraz daha tatsız, zero daha tatlı. O açıdan deneyerek sen karar ver.@Kayraa @DarthGorsoy Cola Light mı, Zero Sugar mi?
Dolabımdaki Cola Zero'ya baktım, 250ml için 1 kalori değeri verilmiş. Ben kilo verirken de çok içerdim, verdim halen içerim. Kalori olarak sıkıntı çıkarmaz fakat başka bir sıkıntısı var mı bilmiyorum.
Bazı insanlar şeker isteğini arttırıyor diyor vücut alışmadığı için, başka bir sıkıntısı yok diye biliyorum ben.Dolabımdaki Cola Zero'ya baktım, 250ml için 1 kalori değeri verilmiş. Ben kilo verirken de çok içerdim, verdim halen içerim. Kalori olarak sıkıntı çıkarmaz fakat başka bir sıkıntısı var mı bilmiyorum.
Aspartam çok sağlıklı bir "şeker" tatlandıcısı sayılmaz.Bazı insanlar şeker isteğini arttırıyor diyor vücut alışmadığı için, başka bir sıkıntısı yok diye biliyorum ben.