A Arda4242 Çalışkan Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 13 Beğeniler 0 28 Mayıs 2025 #1 DODI Repack'den GoW ve FIFA 23 yüklemiştim ama 2 gündür siteyi açamıyorum. Bende mi sorun var? VPN ile mi girmek lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2025
DODI Repack'den GoW ve FIFA 23 yüklemiştim ama 2 gündür siteyi açamıyorum. Bende mi sorun var? VPN ile mi girmek lazım?
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.628 Çözümler 77 Beğeniler 5.669 Yer Haddonfield, Illinois 28 Mayıs 2025 #2 Benden önce açmışsınız konuyu ya of. Şu anda bir sıkıntı var hocam. Sizde sorun yok.
KS KS A Arda4242 Çalışkan Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 13 Beğeniler 0 28 Mayıs 2025 #3 Michael MYERS dedi: Benden önce açmışsınız konuyu ya of. Şu anda bir sıkıntı var hocam. Sizde sorun yok. Genişletmek için tıkla... Hocam sureklı mı oluyor yoksa değişik mi geldı sıze de? Sosyal medya hesaplarını nereden bulacağız? Acıklama yaptılar mı?
Michael MYERS dedi: Benden önce açmışsınız konuyu ya of. Şu anda bir sıkıntı var hocam. Sizde sorun yok. Genişletmek için tıkla... Hocam sureklı mı oluyor yoksa değişik mi geldı sıze de? Sosyal medya hesaplarını nereden bulacağız? Acıklama yaptılar mı?
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.628 Çözümler 77 Beğeniler 5.669 Yer Haddonfield, Illinois 28 Mayıs 2025 #4 Arda4242 dedi: Hocam sureklı mı oluyor yoksa değişik mi geldı sıze de? Sosyal medya hesaplarını nereden bulacağız? Acıklama yaptılar mı? Genişletmek için tıkla... Çok uzun zamandır siteyi takip ediyorum ilk defa yaşanıyor. Sanırım site taşındı. @Arda4242 hocam site farklı yere taşınmış forumda link paylaşamıyorum ama Instagram falan verirseniz atabilirim.
Arda4242 dedi: Hocam sureklı mı oluyor yoksa değişik mi geldı sıze de? Sosyal medya hesaplarını nereden bulacağız? Acıklama yaptılar mı? Genişletmek için tıkla... Çok uzun zamandır siteyi takip ediyorum ilk defa yaşanıyor. Sanırım site taşındı. @Arda4242 hocam site farklı yere taşınmış forumda link paylaşamıyorum ama Instagram falan verirseniz atabilirim.
1 14152 Uzman Katılım 16 Aralık 2024 Mesajlar 1.205 Çözümler 2 Beğeniler 675 28 Mayıs 2025 #5 Domain paraları yetmemiş galiba.
KS KS A Arda4242 Çalışkan Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 13 Beğeniler 0 28 Mayıs 2025 #6 Michael MYERS dedi: Çok uzun zamandır siteyi takip ediyorum ilk defa yaşanıyor. Sanırım site taşındı. Genişletmek için tıkla... 14152 dedi: Domain paraları yetmemiş galiba. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Michael MYERS dedi: Çok uzun zamandır siteyi takip ediyorum ilk defa yaşanıyor. Sanırım site taşındı. Genişletmek için tıkla... 14152 dedi: Domain paraları yetmemiş galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam GTA 5 yükleyeceğimde FitGirl'den yüklediğimde Malwerbyts uyarı veriyor. Normal mi DODI'de hiç vermiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2025
Michael MYERS dedi: Çok uzun zamandır siteyi takip ediyorum ilk defa yaşanıyor. Sanırım site taşındı. Genişletmek için tıkla... 14152 dedi: Domain paraları yetmemiş galiba. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Michael MYERS dedi: Çok uzun zamandır siteyi takip ediyorum ilk defa yaşanıyor. Sanırım site taşındı. Genişletmek için tıkla... 14152 dedi: Domain paraları yetmemiş galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam GTA 5 yükleyeceğimde FitGirl'den yüklediğimde Malwerbyts uyarı veriyor. Normal mi DODI'de hiç vermiyor.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.628 Çözümler 77 Beğeniler 5.669 Yer Haddonfield, Illinois 28 Mayıs 2025 #7 Arda4242 dedi: Teşekkürler. Hocam GTA 5 yükleyeceğimde FitGirl'den yüklediğimde Malwerbyts uyarı veriyor. Normal mi DODI'de hiç vermiyor. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz ablamızdır başımızın tacıdır. <3
Arda4242 dedi: Teşekkürler. Hocam GTA 5 yükleyeceğimde FitGirl'den yüklediğimde Malwerbyts uyarı veriyor. Normal mi DODI'de hiç vermiyor. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz ablamızdır başımızın tacıdır. <3
1 14152 Uzman Katılım 16 Aralık 2024 Mesajlar 1.205 Çözümler 2 Beğeniler 675 28 Mayıs 2025 #8 Arda4242 dedi: Teşekkürler. Hocam GTA 5 yükleyeceğimde FitGirl'den yukledıgımde malwerbyts uyarı verıyor normal mı dodı de hiç vermıyor. Genişletmek için tıkla... İkisini de çok kullandım. Uyarı verse de çok takmıyorum. Yükle gitsin. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2025
Arda4242 dedi: Teşekkürler. Hocam GTA 5 yükleyeceğimde FitGirl'den yukledıgımde malwerbyts uyarı verıyor normal mı dodı de hiç vermıyor. Genişletmek için tıkla... İkisini de çok kullandım. Uyarı verse de çok takmıyorum. Yükle gitsin.
KS KS A Arda4242 Çalışkan Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 13 Beğeniler 0 28 Mayıs 2025 #9 Michael MYERS dedi: Sorun olmaz ablamızdır başımızın tacıdır. <3 Genişletmek için tıkla... Hocam bir sürü GTA 5 var sitede. Hangisini yüklemeliyim, link verir misiniz?
Michael MYERS dedi: Sorun olmaz ablamızdır başımızın tacıdır. <3 Genişletmek için tıkla... Hocam bir sürü GTA 5 var sitede. Hangisini yüklemeliyim, link verir misiniz?
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.628 Çözümler 77 Beğeniler 5.669 Yer Haddonfield, Illinois 28 Mayıs 2025 #10 Arda4242 dedi: Hocam bir sürü GTA 5 var sitede. Hangisini yüklemeliyim, link verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Link vermek yasak maalesef. Basit olsun dersen oyunindirvip üzerinden de bakabilirsin. Orayı da çok fazla kullanıyorum.
Arda4242 dedi: Hocam bir sürü GTA 5 var sitede. Hangisini yüklemeliyim, link verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Link vermek yasak maalesef. Basit olsun dersen oyunindirvip üzerinden de bakabilirsin. Orayı da çok fazla kullanıyorum.