Dünyada eksen sağa sola kayar bazı dönemlerde. Şu an sağa kaymış durumda o yüzden Amerika'nın gücü hissedilir durumda. Ama bu demek değil ki sola kaymayacak. Şu an işsizlik ve fakirlik bütün dünyada artışta ve bunun sonucunda Amerika Avrupa'daki gücünü kaybedecek ve yine bir kıta devletine dönüşecek. Şu an Avrupa'da Amerikan karşıtı Rus yanlısı ab şüpheciliğine sahip iktidarlar yükselişte. Burada bahsettiğim sağ liberal ve özgürlükçü devlet anlayışı. Sol ise otoriter ve halkçı devlet anlayışı.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Geri kafalı ve cinsiyetçi olarak yorumlanamaz. Eğer ABD, LGBT'yi milletin gözüne şov yapar gibi sokmasaydı, şu an LGBT nüfusu bu kadar fazla olmazdı. Nadir istisnalar haricinde çoğu erkek ve kız eşcinsel değildir. Eşcinsellik, sonradan olunmaz, doğuştan gelir ve hormonel bir durumdur. Erkeklerin doğasında kadınlar vardır.ABD'de askeri güç olmasa Çin ve Rusya bela olur sağa sola. Bence böyle daha iyi. Foundation filmi çok güzel bu arada tavsiye ederim.
"Kadınların hiç birisi bakire değil "İnsanların sevişmesinden güzel vakit geçirmesinden size ne gece hayatından , partilerden size ne zarar çıkıyor onu anlamış değilim.
Bu bakirelik fikrinizi sadece kadınları kattığınıza göre cinsiyetçi ve dolayısıyla geri kafalı bir insan olmalısınız.
Düzenleme : Ve evet Recep Bey'e katılarak bu zihinsel gerilemenin sebebini bende sosyal medyada bulmaktayım.
Umarım gelenekselliklerimize geri döneriz.Dünyada eksen sağa sola kayar bazı dönemlerde. Şu an sağa kaymış durumda o yüzden Amerika'nın gücü hissedilir durumda. Ama bu demek değil ki sola kaymayacak. Şu an işsizlik ve fakirlik bütün dünyada artışta ve bunun sonucunda Amerika Avrupa'daki gücünü kaybedecek ve yine bir kıta devletine dönüşecek. Şu an Avrupa'da Amerikan karşıtı Rus yanlısı ab şüpheciliğine sahip iktidarlar yükselişte. Burada bahsettiğim sağ liberal ve özgürlükçü devlet anlayışı. Sol ise otoriter ve halkçı devlet anlayışı.
1.ABD, kendi yaptığı yıkımların ahlaki standardına ve amacına bakmaksızın savunan ve ortalığı karıştıran bir fitnecidir. Günümüz Rusyası'nın Federalizm yönetim biçimi ve geleneksel yönetimi, ABD'den çok daha kontrollü ve medeni olduğu kanaatine vardım. Rusya gibi daha geleneksel ve yapıcı ülkelerin, uluslararası boyutta daha çözümsel bir ülke olduğunu düşünüyorum. ABD'nin yaptığı insanlık suçlarının tamamı aptallığın ve kontrolsüz gücün eseridir, belli bir standarda indirgenemez suçlardır.
- Dünyada her ülkenin istediği gibi at koşturamaması için elinde sopa olması gereken bir dev gerekiyor. O dev de şu anda ABD. Celal Şengör'ün dediği gibi ABD olmasa düny adaha barışçıl bir yer olmayacaktı...
- Bunda en çok Sosyal Medya'nın etkisi var bence. Bilgiye erişimi kısıtlamanın çok başarılı olduğunu düşünmüyorum. bilinçli bir tercih gibi cahil kalma.
- Kapitalizmin kötü yanları var maalesef. Dediklerinize de katılıyorum ama yerini alabilecek daha iyi bir alternatif yok gibi.
- SJW ve Woke tayfayı ben de sevmiyorum. Öte yandan suçu salt kadınlara atan bakış açısını da kabul etmiyorum. Ortadoğu'da kadının dayak yediği aile düzeni mi daha doğru olan?
2. ABD gibi ülkeler, reklamcılık ve propagandalar üzerine işliyor, bu gibi ülkelerde bireysel düşüncenin gelişmediğini, reklamlar ve propagandalarla zehirlenen bir toplumun oluştuğunu söylüyorum. Bu ülkede para ve teknik eğitim var, belli başlı konularda elbette yetenekli insanlar çıkacaktır, ancak hiçbir zaman tamamen özgün ve özgür düşünceye sahip olacaklarını düşünmüyorum. Daima bunlardan nasibini alacaklardır. ABD, koskoca bir halkla ilişkiler organizasyonudur.
3. Kapitalizme karşı değilim, ancak kontrolden çıkmasına karşıyım ve bunun yeterince denetlenmediğini düşünüyorum. Çünkü ABD gibi ülkelerde önemli olan sadece paradır. İnsanlık ve ahlaki standartlar en sonda yer alır. Hukuksal açıklar dahil olmak üzere her türlü şark kurnazlığının meşru bir başarı olarak görüldüğü ülkedir. Bu da, insanlarının ne kadar aç gözlü ve bencil olduğunun göstergesidir. Dolayısıyla bu aç gözlülüğün sadece yerel değil, aynı zamanda ulusal bir sorun teşkil edeceği kanaatindeyim.
4. Dayağın meşrulaştırılması zaten saçma bir şey, bu kadın için de geçerli çocuk için de. Lakin, eşitlik yerine adalet baz alınmalı, ikili ilişkileri bu yöntemlere göre şekillendirmeliler. İster şeriat olsun ister sosyal Darwinizm, makul olan şey, adalettir.
Cinsiyetçi yorumlama sebebim LGBT falan değildi yazdığımı tekrardan oku. Beyefendi bakire kadın istiyor.Geri kafalı ve cinsiyetçi olarak yorumlanamaz. Eğer ABD, LGBT'yi milletin gözüne şov yapar gibi sokmasaydı, şu an LGBT nüfusu bu kadar fazla olmazdı. Nadir istisnalar haricinde çoğu erkek ve kız eşcinsel değildir. Eşcinsellik, sonradan olunmaz, doğuştan gelir ve hormonel bir durumdur. Erkeklerin doğasında kadınlar vardır.
En güzel aşk, deneyimlenmemiş aşk ve cinsellikten başlar. Heyecanı, coşkusu, tutkusu büyüktür.Cinsiyetçi yorumlama sebebim LGBT falan değildi yazdığımı tekrardan oku. Beyefendi bakire kadın istiyor.
ABD'den yakında kurtulmayacağımız kesin. Coğrafya olarak güzel bir yerdeler, ayrıca üretim teknolojisi konusunda da dünyada sayılı ülkelerden.
Ama sosyal olarak tam bir sıfırlar.ABD'den yakında kurtulmayacağımız kesin. Coğrafya olarak güzel bir yerdeler, ayrıca üretim teknolojisi konusunda da dünyada sayılı ülkelerden.
- Kapitalizmin kötü yanları var maalesef. Dediklerinize de katılıyorum ama yerini alabilecek daha iyi bir alternatif yok gibi.
Sosyalizm güzel bir alternatif olabilir hocam. Çoğu Avrupa ülkesinde ve bizde sosyalizm parçaları ufak ufak Kapizalizm içine karıştırılıyor.
Avrupa düşünen insan için max önerim İskandinav ülkeleridir. Başka yere gidilmez Avrupa'da.Sosyalizm güzel bir alternatif olabilir hocam. Çoğu Avrupa ülkesinde ve bizde sosyalizm parçaları ufak ufak Kapizalizm içine karıştırılıyor.
Hani ben size Amerika yani batı, dünyadaki tacizci ve tecavüzcü oranlarını arttırıyor diyordum ya, elimde kanıt var:
United Nations normalizing pedophilia through child sexualization agenda
A lot of us are scratching our heads wondering how American culture became so void of morality in such a short period of time.
Üstelik, linkte bahsi geçen makalede gerçek anlamda çocukları cinselleştirmekten bahsetmişler. Yani bu yaş aralığı öyle 16-18 veya 15 değil, bunun çok ama çok altında gerçek anlamda çocuk yaşta kişileri kapsıyor ve bu çok büyük bir sorun teşkil ediyor.
Doğu Avrupa'ya gidilir, ancak batı Avrupa konusunda emin değilim. İskandinavya'yı da politik ve sosyal anlamda sorunlu buluyorum.Avrupa düşünen insan için max önerim İskandinav ülkeleridir. Başka yere gidilmez Avrupa'da.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Strix G16 i7-14650HX & RTX 5060 75.049 TL
- mauroicardi99
-