ABD Ortadogu'yu karistiriyor sonuc olarak ben cok yalnizim.
Bugün Ortadoğu, yarın senin ülken, bunu da dolaylı yoldan İsrail üzerinden yaparlar.
ABD olmasa Cin olacak. Uygur Turkleri mutlu mutlu yasiyor degil mi? Tayvan'i tehdit etmiyor kimse sanirim? Kuzey Kore nasil Kuzey Kore oldu? Peki Ukrayna?
Uzak doğu ülkelerini bütünüyle başarılı bulmuyorum, üretim ve teknoloji kısmı hariç o konuda başarılılar. Sosyal olarak sorunlu ülkeler. Ukrayna mevzusu da basit. Ukrayna denilen ülke, dünyanın en kötü ülkelerinden biri. Bu ülke, ABD'nin isteklerine itaat eden kapı köpeği konumunda ne yapacakları da belirsiz, kadınlarının da Natasha, Olga olup ''O*puluk'' yapmak dışında bir tercihi yok. Bu ülke hali hazırda zaten Rus toprağına ait bir yerdi.
Insanlar hep boyleydi, hep ayniydi. Sadece sosyal medya sayesinde bunu gorebiliyorsun. Sence 200 yil once herkes Aristo gibi mi geziyordu
Sosyal medya günümüz sosyal ilişkilerinin dinamiğini sarsan ve toplum yapısının içine eden en büyük sorunlardan biridir. Bunu anlamak zor olmasa gerek.
Insanin para ve guc hirsi. Yine ABD yerine Cin olsa degisecek miydi bu sistem? Dunyanin en buyuk 2.ekonomisi kendileri.
Kapitalizm ve uluslararası insanlık suçu denildiğinde akla hangi ülke geliyor ? Çin mi? Rusya mı ? İran mı? Hayır, tabi ki de ABD. Ki bu saydığım ülkeler güçsüz değil.
SJW, Woke ve Feminizm gibi akimlarin partiler ve gece hayatiyla alakasi yok. Sen de dejenere olmus durumdasin. Insanlarin kiminle sevistigine, kiminle nereye gidip ne ictigine niye bu kadar taktin? Ozgurluk nerede? Zorla seninle sevisen biri mi var, zorla agzina alkol doken mi var?
SJW, Woke ve Feminizm dalgası yüzünden, kadınlar özgürleşmeyi, soyunmayı matah bir şey olarak görmeye başladı. Bunu gören para baronları da, kadınları kullanıp üzerlerinden çıkar sağlamak için sürekli olarak bu ideolojileri destekleme stratejisini geliştirdi. Bu sosyal sorun beni de etkiliyor, ben yalnız bir insanım, bu da benim isteğim doğrultusunda gerçekleşmedi. Geleneksel düzende olsam çoktan eş sahibi olmuştum. Modern çağdaki ikili ilişkiler ise hipergami ve para üzerine şekillenmiş durumda.
ABD yikilsa bu sorunlar ortadan kalkacak mi saniyorsun?
Şeytanın oyun bahçesi yıkılır, ee bu da iyi bir şey. Belki, daha büyük insanlık suçlarının işlenmesini engelleriz.
Ayrica Turkiye "body count" olarak ABD'den de Avrupa'dan da asagida kalmiyor
Dejenere olmuş ülkelerdeki batı düşünce yapısının farklı sentezleri işte.