Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Ve downvote, kızgın fazla agresif oluyor çoğu durumda.Technopat'da iken benim çok kullandığım bir ifadeydi. Burada eksikliğini fazlaca hissettim.
Downvote gelmemeli. Suistimal edilecek bir şey.Ve downvote, kızgın fazla agresif oluyor çoğu durumda.
Katılıyorum, gelmeli.Technopat'da iken benim çok kullandığım bir ifadeydi. Burada eksikliğini fazlaca hissettim.
Hocam suistimal edilecek şey her yerden edilir, tespit edilirse adminler gereğini uygular. Paso kızgın da basılıyor olacağız o şekil, ben önerilen SSDyi beğenmesem adama neden kızayım
Orası da doğru hocam ama ben başıma gelen bir olaydan ötürü gelmemesi tarafında olmaktan asla vazgeçmeyeceğim.Hocam suistimal edilecek şey her yerden edilir, tespit edilirse adminler gereğini uygular. Paso kızgın da basılıyor olacağız o şekil, ben önerilen SSDyi beğenmesem adama neden kızayım![]()
Aynısı kızgında da yaşanır ki hocam. Kavga etmeye sebep bol.Orası da doğru hocam ama ben başıma gelen bir olaydan ötürü gelmemesi tarafında olmaktan asla vazgeçmeyeceğim.
Başıma gelen olayı burada belirttim.
Çok kanser bir emoji ama severiz.Technopat'da iken benim çok kullandığım bir ifadeydi. Burada eksikliğini fazlaca hissettim.
Evet, sıkça kullanıyordum gelebilir. Artıladım.Technopat'da iken benim çok kullandığım bir ifadeydi. Burada eksikliğini fazlaca hissettim.