Riskli yatırım. Ya yüksek km, ya kazalı ya da eski kasa Japon alacağına yakın kalitede sıfır bir Egea alması çok daha mantıklı. Şu Civic ve Corolla'larda ne yalıtım, ne yol konforu, ne bir albeni, hiçbiri yok ( 2016-2019 yılları arasında Civic 1.6 VTEC kullanıcısı ve birçok defa Corolla 1.8 ve 1.5 kullanma imkanı bulmuş biri olarak bu yorumu yapıyorum. ) Sacdan araba tabiri caizse ( Egea'da aynı gerçi ) 2010 civicleri utanmadan 1M civarına ilana koyanlar var. Golf 7 piyasası gibi saçma sapan bir hal aldı Japon grupları. Aynı model aynı fiyat bandında tabii ki Egea yerine gider Japon tercih ederdim ama şu durumda gereksiz bir hamle olur.
@WTC al güle güle bin kardeşim, eagles zaten açıklamış, ne motorsal ne de farklı bir sorunu yok, az yakarsın çok kaçarsın, uzun yola da götürür şehir içi de işini fazlasıyla görür. Manuele yatkınsan kafan rahat senelerce biner gidersin ( ad blue eksiltiyordu birkaç sene önceki modelleri, şimdi çözdüler diye biliyorum ). Ha sanayiyle, parçayla onunla bununla uğraşırım diyorsan o bütçeye çok daha iyi kalitede ve üst segmentte araçlar var ama fiyatını hak eden ve aynı zamanda temiz bir araç bulmak çok zor bu piyasada. Herkes üçkağıtçı olmuş. Eagles'ın dediği gibi, sıfır al kafan rahat etsin.