Sağlam olabilirler fakat kilometresi düşük, takla atmayanları yok. Özellikle Honda Civic Allah korusun

boya, kapı, kaput değişmeyen yerlerini görmedim. Egea'da baş ağrıtan bir araç değil gördüğüm kadarı ile. 900.000 km yapan bile var. Zaten manuel olduğu için daha az problem yaşatır diye düşünüyorum. Pimpirikliyimdir biraz. O kadar para verip boyası değişeni olan, kilometresi yüksek olan araçlar kafama takılır.
Aynı şekilde düşünüyorum. İkinci elde bazı noktalarda parmak izlerini görmek bile moralimi bozabiliyor. Manuel benim için daha zevkli fakat İstanbul için zor tabii. Yine de önemli değil.
Ben de böyle düşünüyorum. Çoğu kişi Toyota, Honda öneriyor fakat abuk zubuk fiyatlar ve pert olmuş dış gövdelerinden söz etmiyor. Kilometreler zaten uçuk kaçık. Zar zor ödeyebileceğim bir bütçede sıfır almam daha mantıklı diye düşündüm. Gerçek araç sürme keyfinin manuel ile olduğu kanaatindeyim. Yani benim için problem yok. Otomatik almak istesem arada 400.000 TL uçuk bir rakam söz konusu. Belirttiğim bütçeye çıkmam da çok zor fakat arabasızlık canıma tak etti. Almışken de en mantıklı seçenek olsun istiyorum. Satarken de kolay satılır diye düşündüm.