Bandai Namco sağolsun, Steam'de bizi düşünen sayılı AAA firmalardan. 40 dolarlık expansion/dlc bizde 26 dolar. Yerel fiyatlandırmaya devam etmelerine sevindim Steam'de. Konsollarda bile 1000 TL'ye koymuşlar. Dolar olmasına rağmen daha ucuz 😁

Bandai Namco sağ olsun, Steam'de bizi düşünen sayılı AAA firmalardan.

Bundan emin misiniz? :) Dark Souls 3'ü hiçbir zaman indirime sokmayıp fiyatını normal bulan ve fiyatını zamlayan bir firmadan bahsediyoruz. Yurt dışında pek sevilen firma da değil. Şimdiki yaptıkları her ne kadar güzel olsa da eskiyi de unutmayalım.

Bundan emin misiniz? :) Dark Souls 3'ü hiçbir zaman indirime sokmayıp fiyatını normal bulan ve fiyatını zamlayan bir firmadan bahsediyoruz. Yurt dışında pek sevilen firma da değil. Şimdiki yaptıkları her ne kadar güzel olsa da eskiyi de unutmayalım.
Benim bahsettiğim şey sadece MENA'ya özel fiyatlandırma yapmaları. Diğer AAA firmalar gibi olsaydı PC'de Elden Ring DLC'sini 26 dolar yerine 40 dolara alıyor olurduk.

Ayrıca Dark Souls 3 birçok kere indirime girdi (hiçbir zaman demenize hitaben), bir tek 2022-2023 yılları arasında indirime sokmadılar. Hatta şu anda bile indirimde. Fiyat zamlanmasının sebebi de her AAA oyunda olduğu gibi güncel dolar kuruna göre vaktinde fiyatı zamlamışlardı. 180 TL gibi komik bir rakama satıyorlardı 60 dolarlık oyunu.

Yani sonuç olarak sırf Dark Souls 3'ü az indirime soktular geçmişte diye gidip boykot etmeyeceğim, Elden Ring veya DLC'sini almayacağım gibi bir tribe girmeyeceğim. Yurt dışında pek sevilmediğini de ilk sizden duyuyorum.

1708617004967.webp

1708617018287.webp

Son düzenleme:
@Corizeo, bahsettiğim dönem 2022-2023 dönemi. O dönemde, her firma indirime gidiyorken bu firma hiçbir şekilde gitmedi. Rockstar bile indirim yapıyorken bu firmanın yapmaması saçmaydı. Steam tartışmaları kısmında, oyunun niye indirime girmediğini soranlara da fiyatını uygun bulduklarını söylüyorlardı. Yurt dışında da pek indirime giren oyun değil. Şimdi her ne kadar indirime girse de o zamanda yapılanları unutmak mümkün değil. Alırsınız ya da almazsınız, orası size kalmış. Alın ya da almayın demiyorum. Sadece bilginiz olsun diye söylüyorum.