Gameloft'un yaptığı oyunların çok büyük bir kısmı. Hâlâ öyle efsane oyunlar yapmaya devam etselerdi Mobile oyuncu olmamama rağmen yine de arada sırada oynardım.
Maalesef Vivendi'nin satın alımı sonrası şirketin oyunları ve kendisi çok kötüleşti.

Maalesef Vivendi'nin satın alımı sonrası şirketin oyunları ve kendisi çok kötüleşti.
Senelerden beri bu firmanın Modern Combat Versus ve Modern Combat 5 oyunlarını oynadım.
Versus oyununu çat diye kapatmaya karar verdiler, MC 5 için ne yapmışlardır bilemiyorum.

Ayrıca Modern Combat 4 oyununun silah mekaniklerini ve özelleştirmelerini çok beğeniyordum, ücretli oyun olduğu için gerçek oyuncularla savaşamamak hayal kırıklığıydı.

Hocalarım çoğunuz pc'den portlanan oyunları söylemişsiniz bence bunlar dışında mobilde oynanabilir eni iyi oyunları supercell yapıyor. Örneğin Brawl Stars, her ne kadar dengesiz karakterler ve p2w olmasına rağmen bence oynanış açısından eğlenceli ayrıca maçların kısa olması da mobil için bir artı.

Hocalarım çoğunuz pc'den portlanan oyunları söylemişsiniz bence bunlar dışında mobilde oynanabilir eni iyi oyunları supercell yapıyor. Örneğin Brawl Stars, her ne kadar dengesiz karakterler ve p2w olmasına rağmen bence oynanış açısından eğlenceli ayrıca maçların kısa olması da mobil için bir artı.
Brawl Stars, kitleden ve içerikten kaybediyor. Yoksa oynanış mekaniğinin kendine özgü farklı bir yapısı var. Çok daha iyi olabilirdi.