Detaylar
Kim cevapladı?Maalesef Vivendi'nin satın alımı sonrası şirketin oyunları ve kendisi çok kötüleşti.Gameloft'un yaptığı oyunların çok büyük bir kısmı. Hâlâ öyle efsane oyunlar yapmaya devam etselerdi Mobile oyuncu olmamama rağmen yine de arada sırada oynardım.
Cihazın kendisinde oynayınca tadı daha da fazla artıyor.Ben ppsspp PSP emulatörü kurdum, dolu ROM var. God of War oynuyorum.
Cihazın kendisinde oynayınca tadı daha da fazla artıyor.
Doğrudur. Telefon üstünde oynayınca oyununa göre ekstra butonlar da yapmanız gerekiyor maalesef. Neyse ki emülatörde böyle bir özellik var.
mr.esat
Üstün
En iyisi Gamepad bağlayıp oynamak oluyor, cidden keyifli.Doğrudur. Telefon üstünde oynayınca oyununa göre ekstra butonlar da yapmanız gerekiyor maalesef. Neyse ki emülatörde böyle bir özellik var.
- Makaleler
- 1
Senelerden beri bu firmanın Modern Combat Versus ve Modern Combat 5 oyunlarını oynadım.Maalesef Vivendi'nin satın alımı sonrası şirketin oyunları ve kendisi çok kötüleşti.
Versus oyununu çat diye kapatmaya karar verdiler, MC 5 için ne yapmışlardır bilemiyorum.
Ayrıca Modern Combat 4 oyununun silah mekaniklerini ve özelleştirmelerini çok beğeniyordum, ücretli oyun olduğu için gerçek oyuncularla savaşamamak hayal kırıklığıydı.
Eren Faruk Arabacı
Başarılı
Eskiden az oynamadığımız Jetpack Joyride ve Temple Run. 
barans1700
Başarılı
Hocalarım çoğunuz pc'den portlanan oyunları söylemişsiniz bence bunlar dışında mobilde oynanabilir eni iyi oyunları supercell yapıyor. Örneğin Brawl Stars, her ne kadar dengesiz karakterler ve p2w olmasına rağmen bence oynanış açısından eğlenceli ayrıca maçların kısa olması da mobil için bir artı.
Eren Faruk Arabacı
Başarılı
Brawl Stars, kitleden ve içerikten kaybediyor. Yoksa oynanış mekaniğinin kendine özgü farklı bir yapısı var. Çok daha iyi olabilirdi.Hocalarım çoğunuz pc'den portlanan oyunları söylemişsiniz bence bunlar dışında mobilde oynanabilir eni iyi oyunları supercell yapıyor. Örneğin Brawl Stars, her ne kadar dengesiz karakterler ve p2w olmasına rağmen bence oynanış açısından eğlenceli ayrıca maçların kısa olması da mobil için bir artı.