AMX modlarıyla ses efektlerini değiştirebiliyordunuz. Bu da onlardan biri olsa gerek, Valve'ın böyle bir ses tasarımı tercihine gideceğini sanmıyorum; minimalist adamlar.

Yani demek istediğim, bu ses efektlerini yapan kişi bir sunucu sahibi olmalı. Oyunla bir ilişiği olduğunu düşünmüyorum :)

Bu videoda kaldırılmış zaten videoda Allah demiyor.
Ya dayı kafa mı buluyon anlamadım. 1998de HL'nin içinden mod olarak cs oynayan kişilerdenim. TR'de CS markasını ilk öğrenen kişilerdenim yani. CSS, C16, CSGO vb. cs oyunlarını oynamış biriyim. Valve gibi bir firma bunu asla yapmaz. Anca topluluk serverinin işidir bu.

Ya dayı kafa mı buluyon anlamadım. 1998'de Hl'nin içinden mod olarak CS oynayan kişilerdenim. TR'de CS markasını ilk öğrenen kişilerdenim yani. CSS, C16, CS:GO vb. CS oyunlarını oynamış biriyim.

Yani benim sorum oyun ilk çıktığında oynamış birisi var mı bu olay gerçekten var mı bunu sordum.

Yani benim sorum oyun ilk çıktığında oynamış birisi var mı bu olay gerçekten var mı bunu sordum.
Oyun ilk Half-Life modu olarak çıktı işte, Mister Tux adlı üye yalan söylemiyorsa - ki niye söylesin, yalan borcu mu var adamın :D - ilk çıktığında deneyimlemiş olsa gerek.