Bu videoda kaldırılmış zaten videoda Allah demiyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Hiçbir zaman demedi zaten. Size doğru olmadığını kimimiz şaka yollu kimimiz de direkt olarak söylüyoruz. Siz nedense bir savunma pozisyonu alıyorsunuz.Bu videoda kaldırılmış zaten videoda Allah demiyor.
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Varsa kaynak çıkar göster.Bu videoda kaldırılmış zaten videoda Allah demiyor.
- Makaleler
- 1
AMX modlarıyla ses efektlerini değiştirebiliyordunuz. Bu da onlardan biri olsa gerek, Valve'ın böyle bir ses tasarımı tercihine gideceğini sanmıyorum; minimalist adamlar.
Yani demek istediğim, bu ses efektlerini yapan kişi bir sunucu sahibi olmalı. Oyunla bir ilişiği olduğunu düşünmüyorum
Yani demek istediğim, bu ses efektlerini yapan kişi bir sunucu sahibi olmalı. Oyunla bir ilişiği olduğunu düşünmüyorum
dewberry
Üstün
Ya dayı kafa mı buluyon anlamadım. 1998de HL'nin içinden mod olarak cs oynayan kişilerdenim. TR'de CS markasını ilk öğrenen kişilerdenim yani. CSS, C16, CSGO vb. cs oyunlarını oynamış biriyim. Valve gibi bir firma bunu asla yapmaz. Anca topluluk serverinin işidir bu.Bu videoda kaldırılmış zaten videoda Allah demiyor.
CS:S'de topluluk sunucularına bunun gibi sesler ekleyenler görmüştüm. Geneli Quake, Doom ses efekti falan ama "Allahu Akbar" ses efekti ekleyen olmuşsa onu gören haber yapmıştır. Topluluk sunucusu işidir yani.
Ya dayı kafa mı buluyon anlamadım. 1998'de Hl'nin içinden mod olarak CS oynayan kişilerdenim. TR'de CS markasını ilk öğrenen kişilerdenim yani. CSS, C16, CS:GO vb. CS oyunlarını oynamış biriyim.
Yani benim sorum oyun ilk çıktığında oynamış birisi var mı bu olay gerçekten var mı bunu sordum.
- Makaleler
- 1
Oyun ilk Half-Life modu olarak çıktı işte, Mister Tux adlı üye yalan söylemiyorsa - ki niye söylesin, yalan borcu mu var adamınYani benim sorum oyun ilk çıktığında oynamış birisi var mı bu olay gerçekten var mı bunu sordum.
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Yok, no, nein, anladın mı kardeşim? Öyle bir şey YOK.Yani benim sorum oyun ilk çıktığında oynamış birisi var mı bu olay gerçekten var mı bunu sordum.
Son düzenleyen: Moderatör:
dewberry
Üstün
Yok. Böyle bir olay YOK.Yani benim sorum oyun ilk çıktığında oynamış birisi var mı bu olay gerçekten var mı bunu sordum.
Varsa topluluk serverlerinin birinde vardır. Resmi olarak yok.