Jezoo

Becerikli
Konu öncesi konuşmalar için:

EXPO'nun normal ayarlarından ne gibi bir fark oluşacak performansta?

Çok koyarsa RAM'leri değiştiririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu öncesi konuşmalar için:

EXPO'nun normal ayarlarından ne gibi bir fark oluşacak performansta?

Çok koyarsa RAM'leri değiştiririm.

1774867760692.webp

1774867773403.webp

@Jezoo Nitro Enable edip bu şekilde ayarlar mısın? Bias sende yok, o kısmı boş bırak. Yine özet ekranı iletip sonrasında kaydedip çıkın.

Bu Nitro kısmı opsiyonel, yapsanız daha iyi olacaktır. Süreci olumlu etkiler. Ama sizin sorunun asıl çözümü Train algoritması Normal çekilmesi. İntel gibi Train edemiyor şu anda, başarısız AM5. Hynix harici problem var.

Eki Görüntüle 237074

Eki Görüntüle 237075

@Jezoo Nitro enable edip bu şekilde ayarlar mısın? Bias sende yok, o kısmı boş bırak. Yine özet ekranı iletip sonrasında kaydedip çıkın.

Bu Nitro kısmı opsiyonel, yapsanız daha iyi olacaktır. Süreci olumlu etkiler. Ama sizin sorunun asıl çözümü train algoritması normal çekilmesi. Intel gibi train edemiyor şu anda, başarısız am5. Hynix harici problem var.

Hemen yapıyorum hocam.

Orası hangi sayfa hocam bulamadım da.

Tavsiye olarak bir an önce o RAM'ları satışa sunun. Kesinlikle oyun için değil. Timing girilmez, girse bile sonuç değişmez. Potansiyeli olmayan ve uzak durulması gereken bir kit.

Fotoğraftakilerin aynısını mı yapayım hocam?

Evet, birebir aynısı olması yeterli. Sonrasında özet ekranı iletin. Zen iletseydiniz kontrol edecektim, bu kısmı Zen harici kontrol edemiyorum.

Sizde arka planda çalışan bir yazılım onu engelliyor. Başlangıç programlarının hepsini devre dışı bırakıp denediniz mi görev yöneticisinden? @Jezoo

Evet, birebir aynısı olması yeterli. Sonrasında özet ekranı iletin. Zen iletseydiniz kontrol edecektim, bu kısmı zen harici kontrol edemiyorum.

Sizde arka planda çalışan bir yazılım onu engelliyor. Başlangıç programlarının hepsini devre dışı bırakıp denediniz mi Görev Yöneticisi'nden? @Jezoo

Evet hocam hepsini kapattığıma eminim.