Zamanında hemen hemen herkesin kullandığı bir platformdu.
Bu face'i bir tek ben kullanmadım galiba,zaten popüler olduğu vakitlerde internete çok kısıtlı erişimim vardı,ama babamın facebook hesabı olduğunu hatırlıyorum

Ancak internet tarihinde önemli bir yeri olduğu için facebook'a saygım var

Lacivert layout değişince bitti Facebook.

Dürtme şeyi değil miydi ya? Hatta Poke diye uygulaması çıkmıştı.

Aynen öyle.

Poke - Dürtme ile sürekli birbirimizi dürterdik. Sene 2007 sonu 2008 başı olması lazım. Sonu .edu ile biten bir e-posta ile üye olmuştum Amerikadaki arkadaşlarımın önerisi ile.

Hey gidi günler.

Şimdilerde hesabım silindi gitti. Çünkü büyükler bastı ortamı :D

Facebook eski günlerinde çok fazla okey oynandı, o zamanların muhabbeti iyiydi.

O Facebook okeyinin verdiği keyfi hiçbir uygulama vermiyor. Okey 101 Plus, çanak okey, altınstar filan hikaye.

Bil ve fethet oynayan mutlaka vardır burada.

Dragon City ve bombom oynardım ben. Hatta uçan ejder diye bir oyun vardı. Çok güzeldi kapanması bana göre büyük hataydı. Şimdi throwia(teneke kafaların oyunu) çıkmasını bekliyorum. Saatlerimi gömmeye hazırım.
Eski bir paylaşım:
1710332971955.webp

Son düzenleme:
O Facebook okeyinin verdiği keyfi hiçbir uygulama vermiyor. Okey 101 Plus, çanak okey, altınstar filan hikaye.

Dragon City ve bombom oynardım ben. Hatta uçan ejder diye bir oyun vardı. Çok güzeldi kapanması bana göre büyük hataydı. Şimdi throwia(teneke kafaların oyunu) çıkmasını bekliyorum. Saatlerimi gömmeye hazırım.
Eski bir paylaşım:
Eki Görüntüle 25993

İlk çıktığı dönemlerde kayıt olmuştum. O dönemlerde kayıt olan başkaları varsa bilirler, çok eğlenceli gruplar vardı. Herkes ilkokul arkadaşını bulmak için uğraşırdı. En popüler gruplardan birisinin adı hala aklımda: "ebemi de bulucam facebookta inşallah" 🤣 Sürekli fan sayfaları açılırdı. Güzeldi ticari anlamda yozlaşmadan ve altı üstü bir internet sitesinin sahibi şahıs tüm internet alemini avucunun içine almadan önce.