Feminen biriyim renkli tokalar, oje sürmeler, lips vs bunu yaparken mutlu oluyorum. Bütün stresimi bakım yaparak atıyorum. Dün oje sürdüğüm için ailem bu konuda üstüme geldi, g...y misin bu haller ne diye. Sadece bir rengin bu kadar etkilemesini şaşırdığımı söyleyip konuyu kapatmaya çalıştım. Ama bırakmadılar. Bu halini istemiyoruz deyince sinirlendim. Kendi hayatımı ben yönetmezsen hiçbir şeyin anlamı kalmaz dedim. Sonuca varamadan sadece kendi düşüncelerini anlatıp uygulatmaya çalıştırlar, düşüncesizliklerini görünce moralim bozuldu demek ki benim değerim yok fikirlerime önem vermiyorlar. Çok ağırıma gitti o an ı yaşayacağıma mesai ye kalsaydım daha mutlu olurdum. Beni en çok üzen şey: 'böyle olursan bizi kaybedersın' deyince orada IP koptu. İçim rahatlarsın diye yazmak istedim iyi sosyaller.

Erkek birisi oje sürüp renkli tokalar sürüp takıyorsa normal karşılamayamazdım bende. Yanlış anlamayın fikrinize saygı duyuyorum ancak durum böyle.

Erkek birisi oje sürüp renkli tokalar sürüp takıyorsa normal karşılamayamazdım bende. Yanlış anlamayın fikrinize saygı duyuyorum ancak durum böyle.

80s 90slarda. da böyle şeyler yapıyorlardı. Yaşlarıda denk geliyor o zaman sorun çıkmamış bu zamanda çıkması garip değil mi?

Türkiye'de yaşıyoruz ya kendi evine çık ya da bunlara alış.

Asgari ücretin yüzde 50'si çöp oluyor bu zamanda çok zor.

80s 90slarda. Da böyle şeyler yapıyorlardı. Yaşları da denk geliyor o zaman sorun çıkmamış bu zamanda çıkması garip değil mi?

Asgari ücretin yüzde 50'si çöp oluyor bu zamanda çok zor.

Bilmiyorum, bunun sebebi biraz da günümüzde lgbtq+nın hoş karşılanmaması olabilir. Evet ben sadece feminenim dediniz ama bu tarz şeyler yapan insanlara genel olarak direkt bir tepki gösteriliyor.

Diyecek bir şey bulamıyorum, demesem de olur sanırım çünkü dediğinizin anlamı çok saygısızca sonuçlara çıkıyor çünkü.

Gay olmak sizin için güzel bir şey mi? Ya da olmayı geçelim sokakta yürürken gay bir çift görünce ne hissedersin?

Ne alaka?
Kurtlar Vadisinde görmüyorsun; Netflix dizilerinde görüyorsun.

Kurtlar Vadisinde görmüyorsun; Mabel Matiz, Dele Alli gibi bilinen adamlarda görüyorsun.

Hayır yanılıyorsun, ben onları izlemiyorum.