Bir erkek bebeği bu değişik yapay cinsiyetlerden bi' haber olarak büyütürsek gay olma ihtimali kaç olabilir acaba? Bu tamamen zihinsel bir sorun bana göre** İki cins vardır: Dişi ve erkek. Sen nasıl hissediyorsun başkasının umrunda değil ama toplum içinde de herkes sana saygı duyacak diye bir şey de yok.
Kanka o iş öyle olmuyor haberin olsun.

Merhaba, "kendi hayatını yaşama" noktasında bir noktada haklı olabilirsin.

Fakat ailenle yaşıyorsun. Aile toplumun en küçük yapısıdır ve toplumsal normlar doğrultusunda hareket etmeleri normal. Yani ailenin de belli kuralları olabilir. Sen de ailenle yaşadığın için o kurallara uymak" zorundasın".

Yani özgürlük, benim hayatım falan onlar anca pembe hayatlar için geçerli. Ki bu durum Türkiye'ye özgü değil, her yerde bu böyledir.

Kendi hayatını kurana kadar ailenin dediklerini yapmak ve onların otoritesini kabul etmek zorundasın. Eğer normal bir şekilde makyajsız devam edebiliyorsan ve hayat kaliten düşmeyip psikolojik baskı görmüyorsan makyaj yapmamalısın.

Aksiyon alman gereken nokta seni her koşulda zorluyorlarsa psikolojik baskı uyguluyorlar ise ancak o zaman ses çıkartabilirsin.

Ama makyaj yapmadığında, paranı veriyor, okuluna destek çıkıyorlar ise ses çıkarmayıp köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksin.