Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba! Techolay, nasılsınız?
Başlıkta özetlediğim hatanın, daha detaylı hâli şöyle;
Bugün, internet sörfü yaparken durduk yere bu hatayı almaya başladım. KYK'nin internetinde daha rahat gezinebilmek için SÖA (VPN) kullanmaktayım. "Kaspersky VPN Premium ve Proton VPN bedava olanları kullanıyorum. Kullandığım bu iki SÖA'da aynı sorunu alıyorum; lakin bir türlü neden olduğunu çözemedim, yardımcı olabilir misiniz? Sadece, bu tarayıcıda olmakta ve çoğu web sitesinde oluyor. Örnek olarak Vikipedi'ye girmekteyim. Size hatanın bağlantısını paylaşıyorum.

Dosya Ekleri

• photo_1_2024-06-08_17-52-29.webp
    photo_1_2024-06-08_17-52-29.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 66
  • photo_2_2024-06-08_17-52-29.webp
    photo_2_2024-06-08_17-52-29.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 72
  • photo_3_2024-06-08_17-52-29.webp
    photo_3_2024-06-08_17-52-29.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu hatanın nedeni büyük olasılıkla VPN kullanımınızla ilgili. Çünkü "fraud" yani "sahtekârlık" olarak algılanma olmuş.

İki yıldır, aralıksız her yerde kullanıyorum ve şimdi fark ettim, farenin orta tuşu ile sorunsuz giriş oluyor. Ayrıca, web sitesinin içerik bağlantısına değil de asıl bağlantısına tıklayınca da giriyor.

Kendi kendine düzeldi! Her iki SÖA ile sıkıntı çekmeden kullanıyorum.
Bu hatanın nedeni büyük olasılıkla VPN kullanımınızla ilgili. Çünkü "fraud" yani "sahtekârlık" olarak algılanma olmuş.

İki yıldır, aralıksız her yerde kullanıyorum ve şimdi fark ettim, farenin orta tuşu ile sorunsuz giriş oluyor. Ayrıca, web sitesinin içerik bağlantısına değil de asıl bağlantısına tıklayınca da giriyor.

Kendi kendine düzeldi! Her iki SÖA ile sıkıntı çekmeden kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm