Çözüldü FitGirl Repack tüm partlar aynı anda nasıl indirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
FitGirl üzerinden oyun indirmeyi denedim fakat torrent'i upload eden kişi az olduğundan çok yavaş iniyordu. Bende torrent olmayan linklerden indireyim dedim ama yaklaşık 100 part var. Bu partların hepsini aynı anda tek bir indirme işlemi gibi indirebilmemi sağlayacak bir yöntem veya yazılım var mıdır? Linkler böyle.

Çözüm
CTRL+C >> JDownloader2 >> CTRL+V >> İndir.
En alttan bunları da indirmeyi unutma.

Direkt "magnet" linkine tıklayın. Bilgisayarınızda qBittorrent gibi bir Torrent istemcisi varsa açılacaktır ve indirmeye başlayacaktır.
Torrent değil partlı dosya hocam.
CTRL+C >> JDownloader2 >> CTRL+V >> İndir.

Direkt "magnet" linkine tıklayın. Bilgisayarınızda qBittorrent gibi bir Torrent istemcisi varsa açılacaktır ve indirmeye başlayacaktır.
Torrent değil partlı dosya hocam.

Çözüm
Hocam merhaba eve yeni geçtim dediğiniz programla indirmeyi başlattım ve internetimin hepsini kullanıyor bir sorun yok. Şu an sadece oyunun ana partlarını indiriyorum. Dil partları ve sizin indirmemi önerdiğiniz opsiyonel ek partları indirmiyorum. Sondaki opsiyonel partların içeriği nedir? Bir de opsiyoneller ve oyunun ana dosyaları ayrı ayrı numaralandırılmış yani önce oyun kurulup sonra opsiyoneller mi kuruluyor mantık nasıl işliyor?

Hocam hepsi indikten sonra JD dosyayı kendisi çıkartmaya başlayacak. Bitince yanlış hatırlamıyorsam bir setup dosyası gelecek o setup dosyasıyla oyunu istediğiniz bir yere kuracaksınız. Setup ekranında o dediğim dosyalar gözükecek isteğe bağlı olarak kurma tiki olacak yanında onları seçeceksiniz. Bazı ek sahneler var onlarda. Kurmanızı tavsiye ediyorum. Sadece dilleri indirmenize gerek yok.

Sadece dilleri indirmenize gerek yok.
Hocam dilleri indirmedim ve oyunda karakterlerin ağzı kımıldamıyordu, sesleri de yoktu. Biraz araştırdım ve sanırım hiçbir seslendirme paketini indirmediğim için oldu çünkü oyun ayarlarında da seslendirme paketi kısmı boştu. Oyunun kurulum dosyalarını da kurduktan hemen sonra sildiğimden mecbur sildim oyunu bir daha indireceğim . Bu sefer English seslendirme paketini de indireceğim bakalım olacak mı.

Bir dahakine bir bileni dinlemeyi tercih edin.

Bir dahakine bir bileni dinlemeyi tercih edin.
Normalde bunu yapmak bir sorun çıkartmıyor aslında. Ben qBittorrent'te hangi dosyalar indirilsin diye sorarken dil dosyalarını ve ek içeriklerin tikini tamamen kaldırıyorum. Kurulumda da direkt soluk gözüküyor böyle yapınca istesen de açamıyorsun. Ama bu tarz bir probleme yol açmıyor normalde. Arkadaş nedense sıkıntı yaşamış, demek ki bu oyuna özel bir problem var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…