Buraya konu açtım bazı insanlar bilinçlensin diye ayaklarını denk alsınlar diye ama yok FitGirl'ü vatan savunur gibi savunuyorsunuz.
FitGirl savunmuyorum, genel olarak söylüyorum. Korsan yüklemek her zaman risktir hocam.

Benim yalan borcum yok sadece her şeye %100 güvenmeyin diyorum.
Kanıtını at bakalım da o zaman inanırlar. Ben sadece virüs yediğin için güldüm.

FitGirl savunmuyorum, genel olarak söylüyorum. Korsan yüklemek her zaman risktir hocam.
O da doğru hocam fakat keşke ekonomi iyi olsa biz de oyun alıp oynasak korsan olayı kumar gibi bir şey bence. %50 %50 en güvenilir dedikleri sitelerde bile virüs çıkıyor.

Kanıtını at bakalım da o zaman inanırlar. Ben sadece virüs yediğin için güldüm.

Dosyayı silmeseydim panikten ama bilgisayarın kasışını yarın bir gün atarım.

O da doğru hocam fakat keşke ekonomi iyi olsa biz de oyun alıp oynasak korsan olayı kumar gibi bir şey bence. %50 %50 en güvenilir dedikleri sitelerde bile virüs çıkıyor.
Öyle zaten. Kumardır. Risk alıyorsun. Bir bakıyorsun sıkıntısız, bir bakıyorsun sisteme virüs bulaşmış.

Bende de indirdiğim bir oyunda olmuştu. Taratınca aktifleşmişti virüs. Sonra aynu siteden indirmeye devam ettim tekrar yemedim. Yanlış site miydi diye düşünüyorum. Sürekli bağış alan site yapmaz. Bence geliri vardır. Çok ünlü ve Twitch yayıncılarından daha çok bağış hak ediyor.

Artık orijinaller bile çok güvenilir değil. Geçenlerde Steam'de bir oyunda trojan virüsü çıktı. Yani zaten Fitgirl bu sonuçta korsan. Hiçbir zaman %100 güvenilirlik vaat etmez.

Ben sana niye crack indirdin demiyorum, neden FitGirl'den indirdin diyorum.
Güvenilir Türk yerleri var, isim vermeyeceğim ancak kolayca bulabiliyorsun.
r/Torrents'te o kadar sitenin listesi varken Türk siteleri kullanacağım son yerler olur. Ayrıca FitGirl de paketlerinin içine zararlı yazılım koymuyor. Cracker olarak da öyle her önüne gelenin oyununu repacklemiyor. Genellikle CODEX, Goldberg, Skidrow gibi Scene camiasındaki güvenilir isimler oluyor.