HDDKullanıyorum
Üstün
Buraya konu açtım bazı insanlar bilinçlensin diye ayaklarını denk alsınlar diye ama yok FitGirl'ü vatan savunur gibi savunuyorsunuz.
Ortada virüs ile alakalı kanıt bile yok neden FitGirl'i suçlayalım.
Buraya konu açtım bazı insanlar bilinçlensin diye ayaklarını denk alsınlar diye ama yok FitGirl'ü vatan savunur gibi savunuyorsunuz.
Benim yalan borcum yok sadece her şeye %100 güvenmeyin diyorum.Ortada virüs ile alakalı kanıt bile yok neden FitGirl'i suçlayalım.
FitGirl savunmuyorum, genel olarak söylüyorum. Korsan yüklemek her zaman risktir hocam.Buraya konu açtım bazı insanlar bilinçlensin diye ayaklarını denk alsınlar diye ama yok FitGirl'ü vatan savunur gibi savunuyorsunuz.
Kanıtını at bakalım da o zaman inanırlar. Ben sadece virüs yediğin için güldüm.Benim yalan borcum yok sadece her şeye %100 güvenmeyin diyorum.
O da doğru hocam fakat keşke ekonomi iyi olsa biz de oyun alıp oynasak korsan olayı kumar gibi bir şey bence. %50 %50 en güvenilir dedikleri sitelerde bile virüs çıkıyor.FitGirl savunmuyorum, genel olarak söylüyorum. Korsan yüklemek her zaman risktir hocam.
FitGirl savunmuyorum, genel olarak söylüyorum. Korsan yüklemek her zaman risktir hocam.
Kanıtını at bakalım da o zaman inanırlar. Ben sadece virüs yediğin için güldüm.
Öyle zaten. Kumardır. Risk alıyorsun. Bir bakıyorsun sıkıntısız, bir bakıyorsun sisteme virüs bulaşmış.O da doğru hocam fakat keşke ekonomi iyi olsa biz de oyun alıp oynasak korsan olayı kumar gibi bir şey bence. %50 %50 en güvenilir dedikleri sitelerde bile virüs çıkıyor.
r/Torrents'te o kadar sitenin listesi varken Türk siteleri kullanacağım son yerler olur. Ayrıca FitGirl de paketlerinin içine zararlı yazılım koymuyor. Cracker olarak da öyle her önüne gelenin oyununu repacklemiyor. Genellikle CODEX, Goldberg, Skidrow gibi Scene camiasındaki güvenilir isimler oluyor.Ben sana niye crack indirdin demiyorum, neden FitGirl'den indirdin diyorum.
Güvenilir Türk yerleri var, isim vermeyeceğim ancak kolayca bulabiliyorsun.