Tabii ki haklısınız. Herkesin kendi hayatı; ne isterse onu yapar. Hiçbir şekilde karışamayız. Onların tercihi, bizi ilgilendiren ya da alakadar eden bir durum söz konusu bile olamaz. Sadece düşüncenizi öğrenmek istedim; insanlara karışmak ya da yargılamak için değil elbette.
Saygılar.
Kotu niyetli degilsin. Sadece insanlarin fikirlerini merak ediyorsun. Bunda bir sorun yok.

18 ve 18 yaşından üstündeki bireyler için gün boyu forumda durması pek mümkün değil.

Yani, olabilir, bilemiyorum. Mesela oyunlarda 7/24 oynayanlar gördüm ama muhtemelen azınlıktır diye düşünüyorum. Tabii forum–oyun karşılaştırması garip oldu ama olsun. Çoğunluğun işi vardır; muhtemelen 7/24 duramaz diye düşünüyorum, mantıken. Duranlarda geneli çocuktur diye düşünüyorum. Ama büyük olanda yapabilir, sadece azınlıktır diye düşünüyorum.

Saygılar.

Eskisi kadar aktif olmayacagim muhtemelen.

Neden? Anlatmak isterseniz, anlatabilirsiniz.

Yani, olabilir, bilemiyorum. Mesela oyunlarda 7/24 oynayanlar gördüm ama muhtemelen azınlıktır diye düşünüyorum. Tabii forum–oyun karşılaştırması garip oldu ama olsun. Çoğunluğun işi vardır; muhtemelen 7/24 duramaz diye düşünüyorum, mantıken. Duranlarda geneli çocuktur diye düşünüyorum. Ama büyük olanda yapabilir, sadece azınlıktır diye düşünüyorum.

Saygılar.

Neden? Anlatmak isterseniz, anlatabilirsiniz.
Kendime bir izleme listesi yaptim. O listedeki icerikleri bitirme hedefim var. Oncelik olarak Pokémon'un 2. sezonunu bitirmem lazim. Boyle hedefler koyarak forumda gecireceginiz vakti daha farkli bir sekilde degerlendirebilirsiniz.

Kendime bir izleme listesi yaptim. O listedeki icerikleri bitirme hedefim var. Oncelik olarak pokémon'un 2. sezonunu bitirmem lazim. Boyle hedefler koyarak forumda gecireceginiz vakti daha farkli bir sekilde degerlendirebilirsiniz.

Kolay gelsin hocam. Umarım hedeflerinizi bitirirsiniz.

Merhaba, forumlarda aralıksız 7/24 takılanlar hakkında düşünceniz nedir merak ettim. Sizce bu normal mi, yoksa bağımlılık mı? Kişiye zararı olur mu?

Teşekkürler, saygılar.
Yani 7/24 olmasa da çoğunlukla bu forumdayım bir zararını görmedim size de olacağını düşünmüyorum :).

Son düzenleyen: Moderatör:

Tabii ki de takılsın, haklısınız. Hiç kimse başkasına karışamaz. Dediğim gibi amacımız kimsenin ne yaptığına karışmak ya da yargılamak değil; sadece fikir beyan etmek. Zaten bunu yaparken de kimseyi hedef almıyoruz. Takılan takılsın, kendi hayatıdır; bizim haddimize değildir.

Saygılar efenim.

Senin açtığın konuya laf yapmıyorum yanlış anlaşılmasın, yapabileceğim bir şey yok adama neden 7/24 takılıyorsun desem o da bana sana ne dese yeridir.

Anladım, sizi hocam ben. Sorun yok, kafanıza göre. Yine de açıklama yaptığınız için teşekkürlerimi iletiyorum sizlere.