İsim veremem fakat bazen profillerde gezinirken dedikodu gibi tuhaf olmaması gereken mesajlar görüyorum. Mesela o konuyu göz ardı et, o üyeyi salla değmez, şunu raporlasana, dakikalar içinde aynı mesajı beğenmeyen 4-5 kişi ve dahası. Bir insan profile niye bunu yazar ki? Sohbet et anlamsız bulsam da imza dediğin şeyi yap. Ama bunu yapma. Bunu yakın zamanda bende yaptım üyeleri hedef göstermek veya kötü göstermek için değil. Hoş bir şey değil. Dolayısıyla yasak olması herkes için iyi olacaktır. Yasaklanmazsa bile bu gidişin sonu hiç iyi değil. Yeşil forumda da aynı sorun var. Adam bir mesaja katılmadı diye mantıklı dahi olsa ne tesadüf ise dakikalar içerisinde birkaç kişi daha ' görüşüne katılmıyorum ' ' burası özgür bir forum değil mi? ' ruhu ile beğenmedim tuşuna basıyor
. İleride foruma birisi katıldığı zaman ufacık bir şey olsa bu tür olaylar yüzünden ben nereye düştüm diye isyan eder veya kışkırtmış olacaklar. Tarafsız haber konusuna katılmadınız en azından bu konuya katılın.
Bu öneri hâlihazırda uygulamadadır.
Böyle bir şey olacağını anlarsanız zaten direkt o sunucudan çıkarsınız ki. Ayrıca neden bir insan sizin tüm bilgilerinizi bilsin? Paylaşmadığınız sürece hiçbir bilgiyi öğrenemezler buradan.
Ben örnek gösterdim. Başına gelip forumu terk eden farklı forum üyeleri var. Orada oldu burada olmayacak diye bir şey yok. Adamın unuttuğu zamana gelir haydi oyun oynayalım diye sizi de çağırır veya siz gidersiniz. Sonra bir anda söverler.
- Makaleler
- 24
Nerede lutfen soyleyinŞu an bile drama dönüyor aslında. Birileri konuyu gruba attı bileÖzetin özeti dönüyor. Futbol maçı özeti misali...
- Makaleler
- 4
Değinilmesi gereken asıl şeye değinmişsin, bu işte.Açıkçası forumda düzeltmesi ve eklenmesi gereken şeyler var, özellikle trollere, saçma sapan konuların onaylanmasına ve moderatörlerin gözden geçirilmeye ihtiyacı var.
Eş cinsellik ve din ile alakalı bir konuyu açmayan, onaylamayan moderatörler "ikiz kulelere saldıracağım oyun arıyorum." tarzı bir başlığı onaylıyor, öteki taraftan bugün açılan bir konudan bahsedeyim, adam millete deli gibi asabilik yapıyor, terbiyesizlik seviyesinde yukarıdan konuşuyor, adamı en 2. kez raporlayıp uzun uzun yazdığımda en son uçurabildiler.
Geçen gün LoL oyunundan 450 dolarlık skin muhabbetinde konu altındakilere "kozmetik alanlar enayidir." tarzı öyle aşağılayıcı şeyler söyledi ki ona cevap veren ben bir günlük yasaklandım, hayır umurumda olduğundan değil de o kadar emeğe yazık. Moderatörlerden bizzat birisi başka bir konunun altına "3000 serisi ekran kartı satan ve mining değildir diyen herkes istisnasız yalancıdır, yalan söylüyordur." tarzı saçma sapan bir genelleme bile yapabiliyor, forumda işini çok iyi yapan moderatörler olduğu gibi hiçbir şekilde tecrübesi olmayan, yaşı küçük olan kişilerin de moderatör olduğunu düşünüyorum.
Bu gidişle buranın yeşil siteden farkı kalmaz.
- Makaleler
- 7
Hocam konu 200 upvote alsa bile herhangi bir aksiyon alınamaz ki? Gruplaşmak zaten yasak çünkü. Alınacak bir aksiyon yok. Düşüncelerinize tamamen katılıyorum bu arada ama yönetim zaten gerekli önlemleri alıyor.Oylamayı yapan 13 kişi fakat cevap veren kişi sayısı daha fazla. Birilerinin işine gelmiyor gibi gözüküyor. Zaten yasak ise gel yine artı ver ne olacak ki?
Hocam sanal bir ortamı terk etmek çok kolay. Küfür edilince bir yeriniz eksilmiyor. Çıkabilirsiniz o gruptan yani rahatsız edenleri de engelleyebilirsiniz. Bilgilerinizi ele geçirmeye çalışanlar da direkt suç işliyor onlara diyecek bir şey yok. Kimsenin başına gelmez umarım buradan.
- Makaleler
- 1
Oylamayı yapan 13 kişi fakat cevap veren kişi sayısı daha fazla. Birilerinin işine gelmiyor gibi gözüküyor. Zaten yasak ise gel yine artı ver ne olacak ki?
Yasağın yasağı olmaz, anlamsız bir artılama yapmak istemiyorum. Konuyu da yakında kilitlerler tahminimce. Bu arada polat hocaya katılıyorum, kahveyle bu konu güzel gidiyor.
Neresi olduğunu da bilirsem ermiş olurdum zaten
- Makaleler
- 7
Yöneticiler biliyor emin ol
Expose olmaya fırsat olmadan büyüyeceklerdir.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik Hepsiburada satıcılı anakartlarda 1.000 TL indirim fırsatı
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-
Satılık Ryzen 5 5600 & 32 GB RAM sistem
- RecepBaltasiSevenInsan
-
-
-
-
Bilgisayar toplarken ısrarla yanlış parça seçen kişi nasıl ikna edilir?
- Dagster3532