Detaylar
Kim cevapladı?BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Korku oyunundan ziyade bence gerilim türü daha iyi. Çünkü korku olduğu zaman ister istemez bir beklenti oluşuyor, en azından bende öyle oluyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl bir hikaye anlatacağına bağlı olarak güzel ve etkili şekilde hikaye anlatmasını beklerim. Anlık korku yerine tüm oyuna genel yayılmış gerilimi ve korkuyu tercih ederim. Diğer detaylarla da süslenince beklentimi karşılar yüksek olasılıkla.
FPS oyunlarında vuruş hissiyatlarının iyi olması hoşuma gider.Bir demo üzerinde çalışıyorum, oyuncuların beklentilerini merak ettim.
Merhaba, Red.Nasıl bir hikaye anlatacağına bağlı olarak güzel ve etkili şekilde hikaye anlatmasını beklerim. Anlık korku yerine tüm oyuna genel yayılmış gerilimi ve korkuyu tercih ederim. Diğer detaylarla da süslenince beklentimi karşılar yüksek olasılıkla.
limon232
Uzman
Gece bir ormanda silahın feneriyle bir araştırma için giderken olayların içinde bulacağız kendimizi. Harita 4x4 km'lik, bir de görev veren NPC'ler düşünüyorum ama daha diyalog kısmına girmedim.
Öncelikle yürüme simülatörü olmasın. Yürüme simülatörleri aşırı sıkıcı oluyor bkz: Outlast
2. Stamina sistemi olsun ve eğer kovalamaca varsa düşmanlardan daha hızlı koşamayalım.
3. Silah varsa mermi sınırlı olsun
4. Ortalama bir hikaye anlatsa yeterli olur. Önemli olan hikaye değil sunum. Sunum üzerine ekstra çalışmanı tavsiye ederim.
2. Stamina sistemi olsun ve eğer kovalamaca varsa düşmanlardan daha hızlı koşamayalım.
3. Silah varsa mermi sınırlı olsun
4. Ortalama bir hikaye anlatsa yeterli olur. Önemli olan hikaye değil sunum. Sunum üzerine ekstra çalışmanı tavsiye ederim.
limon232
Uzman
Büyük hantal ve küçük hızlı NPC'ler var bir de bağımsız olarak orman içine hayvan eklemeyi düşünüyorum ama hikayenin tamamı değil de bölüm bölüm anlatmayı düşünüyorum, 3 bölümde bitiririm diye ayırdım.
Elma ısıran
Üstün
Kesinlikle sinematik yönünün güçlü olmasını beklerim.