Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kuthael

Uzman
Merhaba. Yeni sistem topladım, FurMark'ta test yaparken veya oyundayken ekran birden gidip fanlar son hızda calısıyor. Yardimci olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettiğin asıl sorun GPU'ya da Power işaret ediyor zaten. 14 günlük süreç içindeyse öyle yapman daha iyi. Diğer türlü garantiye giderse bu sorunu saptamaları yüzyıllar alıyor, 1 yıl uğraşırsın.

Alalı 1 hafta oldu. İade etmek için servise teslim ettim. Bekleyeceğim bir 20 gün. Bir PC toplayayım dedim başıma gelmeyen kalmadı.

Çözüm
Alalı 1 hafta oldu. İade etmek için servise teslim ettim. Bekleyeceğim bir 20 gün. Bir PC toplayayım dedim başıma gelmeyen kalmadı.
PG27UCDM ile alakalı da sorunların vardı sanırım, glossy panel olmasından kaynaklı, paneller parlak-mat diye ayrılıyor, bu tarz çizik sorunları olmasın diye mat tercih etmen lazım. 50K'ya da PC alsan 500K'ya da PC alsan, her türlü sorun sıkıntı çıkıyor bu sektörde. Gerekli testleri yapacaksın, sıkıntı varsa çok vakit kaybetmeden iade/değişim yoluna gitmen lazım.

Niyeyse bahsi geçen yerden alınan ürünlerde bir sorun çıkmasına artık şaşıramıyorum. Doğrudan iade talebiyle kendilerine gönderseydiniz. Gerçi servis de muhtemelen iade/değişim kararı verecektir.