Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bahsettiğin asıl sorun GPU'ya da Power işaret ediyor zaten. 14 günlük süreç içindeyse öyle yapman daha iyi. Diğer türlü garantiye giderse bu sorunu saptamaları yüzyıllar alıyor, 1 yıl uğraşırsın.
Bahsettiğin asıl sorun GPU ya da Power işaret ediyor zaten. 14 günlük süreç içindeyse öyle yapman daha iyi. Diğer türlü garantiye giderse bu sorunu saptamaları yüzyıllar alıyor, 1 yıl uğraşırsın.Eki Görüntüle 189057
sogutucu iyi aslinda neden boyle bilmiyorum
ekran kartini degisim talebinde bulunsammı
Bahsettiğin asıl sorun GPU'ya da Power işaret ediyor zaten. 14 günlük süreç içindeyse öyle yapman daha iyi. Diğer türlü garantiye giderse bu sorunu saptamaları yüzyıllar alıyor, 1 yıl uğraşırsın.
PG27UCDM ile alakalı da sorunların vardı sanırım, glossy panel olmasından kaynaklı, paneller parlak-mat diye ayrılıyor, bu tarz çizik sorunları olmasın diye mat tercih etmen lazım. 50K'ya da PC alsan 500K'ya da PC alsan, her türlü sorun sıkıntı çıkıyor bu sektörde. Gerekli testleri yapacaksın, sıkıntı varsa çok vakit kaybetmeden iade/değişim yoluna gitmen lazım.Alalı 1 hafta oldu. İade etmek için servise teslim ettim. Bekleyeceğim bir 20 gün. Bir PC toplayayım dedim başıma gelmeyen kalmadı.
Niyeyse bahsi geçen yerden alınan ürünlerde bir sorun çıkmasına artık şaşıramıyorum. Doğrudan iade talebiyle kendilerine gönderseydiniz. Gerçi servis de muhtemelen iade/değişim kararı verecektir.Alalı 1 hafta oldu. İade etmek için servise teslim ettim. Bekleyeceğim bir 20 gün. Bir PC toplayayım dedim başıma gelmeyen kalmadı.