SystemLock
Gelişen
@SystemLock Takılıysa önce bu sökülmesi lazım, timing sıkılamaz yoksa. Boot sorunu yapıyor, pin teması engelliyor. Dual kanal sıkıntı yapar sendeki gibi özellikle. Orijinal kendi çerçevesine geçiş yapın müsait zamanda, sonrasında size anlattığım gibi sırasıyla deneyin. Başka metot yok, tornavida ile sıfırlamak yerine şu tuştan edinin. CLR_CMOS pinlere takacaksınız, BIOS sıfırlama tuşu görevi görecek. Bu 2 adımı en kısa sürede gerçekleştirin, zamanınız boşa gider öteki türlü. Tecrübeyle sabit yani bu durum.
Eki Görüntüle 249428
@SystemLock Bu aparat sökülmek zorunda, faydası yok AM5'te. Bilakis zararı var. Evaletim'den tuşu da edinin, tornavida ile uğraşılmaz.
Benimki bu şekilde direkt. Standart anakart nasıl geldiyse öyle taktım işlemciyi ben. Bahsettiğiniz aparat bendeki değil sanırım.
CMOS düğmesi var ama, benim kasanın alt kısmı çok sıkışık olduğu için elim girmiyor maalesef. Tornovidayla zar zor iki pininin ucuna değdirebiliyorum. Kasa sıkışıklığı yardım etmiyor o konuda.
Resimdeki gibi buton var ama ulaşamadığım yerde, işlemci güç girişlerinin kabloları ve güç kaynağının kabloları geçiyor.
Son düzenleyen: Moderatör: