KS KS S shiiw Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 154 Çözümler 1 Beğeniler 69 Dün 23:07 #11 Ayhan Dönmez dedi: TM5 0.12.3 + Valorant. Control Line 0 denersin. Buna @Yakuza 'nın CPU Set Setter ayarları lazım. Kendisinden rica et. @shiiw Genişletmek için tıkla... Olur, sanirim 9950x3D icin CPU Set Setter. @Yakuza, yardimci olabilir misin rica etsem. Ayhan Dönmez dedi: TM5 0.12.3 + Valorant. Control Line 0 denersin. Buna @Yakuza 'nın CPU Set Setter ayarları lazım. Kendisinden rica et. @shiiw Genişletmek için tıkla... TM5 ne kadar surmeli?
Ayhan Dönmez dedi: TM5 0.12.3 + Valorant. Control Line 0 denersin. Buna @Yakuza 'nın CPU Set Setter ayarları lazım. Kendisinden rica et. @shiiw Genişletmek için tıkla... Olur, sanirim 9950x3D icin CPU Set Setter. @Yakuza, yardimci olabilir misin rica etsem. Ayhan Dönmez dedi: TM5 0.12.3 + Valorant. Control Line 0 denersin. Buna @Yakuza 'nın CPU Set Setter ayarları lazım. Kendisinden rica et. @shiiw Genişletmek için tıkla... TM5 ne kadar surmeli?
A Ayhan Dönmez 7 Bilgin Sıcak Nokta Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 15.642 Makaleler 1 Çözümler 77 Beğeniler 16.921 Dün 23:08 #12 shiiw dedi: Olur, sanirim 9950x3D icin CPU Set Setter. @Yakuza, yardimci olabilir misin rica etsem. TM5 ne kadar surmeli? Genişletmek için tıkla... 0.12.3 sürümü 25 Cycle bitince sonlanır. Onu iletmiştim sana, Veii'den indireceksin. AWE uyarısı verirse 1 kere Restart lazım PC.
shiiw dedi: Olur, sanirim 9950x3D icin CPU Set Setter. @Yakuza, yardimci olabilir misin rica etsem. TM5 ne kadar surmeli? Genişletmek için tıkla... 0.12.3 sürümü 25 Cycle bitince sonlanır. Onu iletmiştim sana, Veii'den indireceksin. AWE uyarısı verirse 1 kere Restart lazım PC.
KS KS S shiiw Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 154 Çözümler 1 Beğeniler 69 Dün 23:10 #13 Ayhan Dönmez dedi: 0.12.3 sürümü 25 Cycle bitince sonlanır. Onu iletmiştim sana, Veii'den indireceksin. AWE uyarısı verirse 1 kere Restart lazım PC. Genişletmek için tıkla... Evet, buradan indirdim. Direkt acinca basliyor zaten ekstra bir sey yapmiyoruz sanirsam. shiiw dedi: Evet, buradan indirdim. Direkt acinca basliyor zaten ekstra bir sey yapmiyoruz sanirsam. Genişletmek için tıkla... Dosyayi yukleyemedim yine ama dedigin yerden indirmisim.
Ayhan Dönmez dedi: 0.12.3 sürümü 25 Cycle bitince sonlanır. Onu iletmiştim sana, Veii'den indireceksin. AWE uyarısı verirse 1 kere Restart lazım PC. Genişletmek için tıkla... Evet, buradan indirdim. Direkt acinca basliyor zaten ekstra bir sey yapmiyoruz sanirsam. shiiw dedi: Evet, buradan indirdim. Direkt acinca basliyor zaten ekstra bir sey yapmiyoruz sanirsam. Genişletmek için tıkla... Dosyayi yukleyemedim yine ama dedigin yerden indirmisim.
Melkor 49 Uzman Katılım 19 Temmuz 2025 Mesajlar 148 Beğeniler 136 Dün 23:20 #14 @Ayhan Dönmez Dosya Ekleri IMG_0118.webp 3 MB · Görüntüleme: 17
demjr 49 Yetkin Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 1.327 Beğeniler 550 Dün 23:24 #15 Melkor dedi: @Ayhan Dönmez Genişletmek için tıkla... Çok güzel duruyor.
Melkor 49 Uzman Katılım 19 Temmuz 2025 Mesajlar 148 Beğeniler 136 Dün 23:25 #16 demjr dedi: Çok güzel duruyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sadece 1 fps fark yapıyor
KS KS S shiiw Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 154 Çözümler 1 Beğeniler 69 Dün 23:26 #17 Melkor dedi: @Ayhan Dönmez Genişletmek için tıkla... Hocam tadi nasil ya . Hero var su anda ama APEX bir ayri duruyor.
Melkor dedi: @Ayhan Dönmez Genişletmek için tıkla... Hocam tadi nasil ya . Hero var su anda ama APEX bir ayri duruyor.
demjr 49 Yetkin Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 1.327 Beğeniler 550 Dün 23:26 #18 Melkor dedi: Teşekkürler sadece 1 fps fark yapıyor Genişletmek için tıkla... Hocam, efsane duruyor ama. Bende, B850M Force var ve biraz çirkin duruyor doğrusu. shiiw dedi: Hocam tadi nasil ya . Hero var su anda ama APEX bir ayri duruyor. Genişletmek için tıkla... Tadı lokum'dan tatlıdır bence.
Melkor dedi: Teşekkürler sadece 1 fps fark yapıyor Genişletmek için tıkla... Hocam, efsane duruyor ama. Bende, B850M Force var ve biraz çirkin duruyor doğrusu. shiiw dedi: Hocam tadi nasil ya . Hero var su anda ama APEX bir ayri duruyor. Genişletmek için tıkla... Tadı lokum'dan tatlıdır bence.
Melkor 49 Uzman Katılım 19 Temmuz 2025 Mesajlar 148 Beğeniler 136 Dün 23:28 #19 demjr dedi: Hocam, efsane duruyor ama. Bende, B850M Force var ve biraz çirkin duruyor doğrusu. Tadı Lokum'dan tatlıdır bence. Genişletmek için tıkla... Oda var renk paleti kötü sadece shiiw dedi: Hocam tadi nasil ya . Hero var su anda ama APEX bir ayri duruyor. Genişletmek için tıkla... Çok yakışıklı heybetli bir tuf değil @Ayhan Dönmez
demjr dedi: Hocam, efsane duruyor ama. Bende, B850M Force var ve biraz çirkin duruyor doğrusu. Tadı Lokum'dan tatlıdır bence. Genişletmek için tıkla... Oda var renk paleti kötü sadece shiiw dedi: Hocam tadi nasil ya . Hero var su anda ama APEX bir ayri duruyor. Genişletmek için tıkla... Çok yakışıklı heybetli bir tuf değil @Ayhan Dönmez
KS KS S shiiw Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 154 Çözümler 1 Beğeniler 69 Dün 23:46 #20 Ayhan Dönmez dedi: 0.12.3 sürümü 25 Cycle bitince sonlanır. Onu iletmiştim sana, Veii'den indireceksin. AWE uyarısı verirse 1 kere Restart lazım PC. Genişletmek için tıkla... 32 dakika gecti, 5. Cycle'da. Testi kapatip Valorant'a geciyorum hocam cok vaktim yok maalesef. shiiw dedi: 32 dakika gecti, 5. Cycle'da. Testi kapatip Valorant'a geciyorum hocam cok vaktim yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Derece en fazla 48 oldu A/DIMM, digeri 46.
Ayhan Dönmez dedi: 0.12.3 sürümü 25 Cycle bitince sonlanır. Onu iletmiştim sana, Veii'den indireceksin. AWE uyarısı verirse 1 kere Restart lazım PC. Genişletmek için tıkla... 32 dakika gecti, 5. Cycle'da. Testi kapatip Valorant'a geciyorum hocam cok vaktim yok maalesef. shiiw dedi: 32 dakika gecti, 5. Cycle'da. Testi kapatip Valorant'a geciyorum hocam cok vaktim yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Derece en fazla 48 oldu A/DIMM, digeri 46.