Olur, sanirim 9950x3D icin CPU Set Setter. @Yakuza, yardimci olabilir misin rica etsem.
TM5 ne kadar surmeli?
Olur, sanirim 9950x3D icin CPU Set Setter. @Yakuza, yardimci olabilir misin rica etsem.
TM5 ne kadar surmeli?
TM5 ne kadar surmeli?
Evet, buradan indirdim. Direkt acinca basliyor zaten ekstra bir sey yapmiyoruz sanirsam.0.12.3 sürümü 25 Cycle bitince sonlanır. Onu iletmiştim sana, Veii'den indireceksin. AWE uyarısı verirse 1 kere Restart lazım PC.
Dosyayi yukleyemedim yine ama dedigin yerden indirmisim.Evet, buradan indirdim. Direkt acinca basliyor zaten ekstra bir sey yapmiyoruz sanirsam.
Çok güzel duruyor.
Teşekkürler sadece 1 fps fark yapıyor
Hocam tadi nasil ya
Hocam, efsane duruyor ama. Bende, B850M Force var ve biraz çirkin duruyor doğrusu.
Tadı lokum'dan tatlıdır bence.Hocam tadi nasil ya. Hero var su anda ama APEX bir ayri duruyor.
Hocam, efsane duruyor ama. Bende, B850M Force var ve biraz çirkin duruyor doğrusu.
Tadı Lokum'dan tatlıdır bence.
Çok yakışıklı heybetli bir tuf değilHocam tadi nasil ya. Hero var su anda ama APEX bir ayri duruyor.
32 dakika gecti, 5. Cycle'da. Testi kapatip Valorant'a geciyorum hocam cok vaktim yok maalesef.0.12.3 sürümü 25 Cycle bitince sonlanır. Onu iletmiştim sana, Veii'den indireceksin. AWE uyarısı verirse 1 kere Restart lazım PC.
Derece en fazla 48 oldu A/DIMM, digeri 46.32 dakika gecti, 5. Cycle'da. Testi kapatip Valorant'a geciyorum hocam cok vaktim yok maalesef.