KS KS S shiiw 3 Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 164 Çözümler 1 Beğeniler 83 Dün 18:49 #61 Melkor dedi: Sıcaklıklar nasıl peki? Genişletmek için tıkla... Valorant'ta maksimum 65 goruyordur muhtemelen 280mm AIO ile. Kapanmasi sicaklikla bagdastirdiysaniz. Eger Frame Kit ozelinde sorduysaniz 1-2 derece oynamis oynamamistir.
Melkor dedi: Sıcaklıklar nasıl peki? Genişletmek için tıkla... Valorant'ta maksimum 65 goruyordur muhtemelen 280mm AIO ile. Kapanmasi sicaklikla bagdastirdiysaniz. Eger Frame Kit ozelinde sorduysaniz 1-2 derece oynamis oynamamistir.
Melkor 52 Uzman Katılım 19 Temmuz 2025 Mesajlar 153 Beğeniler 137 Dün 19:29 #62 shiiw dedi: Valorant'ta maksimum 65 goruyordur muhtemelen 280mm AiO ile. Kapanması sicaklikla bagdastirdiysaniz. Eger Frame Kit ozelinde sorduysaniz 1-2 derece oynamis oynamamistir. Genişletmek için tıkla... Yok bendeki örnekle kıyaslamak için sormustum. 65-70 arası oyunlarda benim de, boşta 50'lerde gezınıyor ne günah işledim de bu çip bana geldi.
shiiw dedi: Valorant'ta maksimum 65 goruyordur muhtemelen 280mm AiO ile. Kapanması sicaklikla bagdastirdiysaniz. Eger Frame Kit ozelinde sorduysaniz 1-2 derece oynamis oynamamistir. Genişletmek için tıkla... Yok bendeki örnekle kıyaslamak için sormustum. 65-70 arası oyunlarda benim de, boşta 50'lerde gezınıyor ne günah işledim de bu çip bana geldi.