- Makaleler
- 1
Dediğim şeyi anladıysan, bir sorun yok. Frame ve fazla sıkma kaynaklı spot oluşmuş senle, bunun bir sonraki adımını biliyorsun. İşlemci elden gidebilir.şu an için bir sorun yok ama, görselde belli değil. Ben fark etmesem diğer arkadaşlar daha da sıktıracaktı sana o konuda.
![]()
Yalnız benim yeni bir işlemci satın almayı planlamadan önce başka bir işlemci takıp gerçekten farklı bir sonuç görmem gerekiyor.Dediğim şeyi anladıysan, bir sorun yok. Frame ve fazla sıkma kaynaklı Spot oluşmuş senle, bunun bir sonraki adımını biliyorsun. İşlemci elden gidebilir.Şu an için bir sorun yok ama, görselde belli değil. Ben fark etmesem diğer arkadaşlar daha da sıktıracaktı sana o konuda.
![]()
Ben braketi çok sıkmıştım galiba hocam. Öyle hatırlıyorum. Yani vidanın normal dönme sınırının üzerine kendim güç uygulayarak daha fazla sıkmıştım braketi. İşlemciyi değiştirmekten başka çare yok sanırım bir şeylerin düzelmesini görebilmek adına.
Eki Görüntüle 243497Eki Görüntüle 243498
Eki Görüntüle 243499
Yalnız benim yeni bir işlemci satın almayı planlamadan önce başka bir işlemci takıp gerçekten farklı bir sonuç görmem gerekiyor.
RTP denemedim hocam henüz. Direk patlamayalım 1-2-1 ile ?tRDWR 16 kalacak, 22 değil. Hem de elin değmişken 1-2-1 Nitro yap bari. 2-3-1 midemi bulandırıyor gördükçe. 6400 1:1 olsa 2-3-1 olabilir yine de. Yavaştan gidelim, diye böyle önermiştim. 2-3-1 de çok gevşek kaldı. Hata verirse bakarız. @Picky
Eki Görüntüle 243501
RTP denemedim hocam henüz. Direk patlamayalım 1-2-1 ile ?
MCR ya da benzer ayarları henüz dokunmuyoruz değil mi?
16 yapıp teste aldım hocam, 5 dk oldu. BIOS’tan bazı şeyleri mutlak suretle disabled yapıyorduk ya o yüzden MCR’yi hatırlatmak istedim.