Arkadaşlar zamanında alıp sinirlenip iade etmiştim. Tekrardan şans versem mi sizce? Yani araştırıp bulabilirdim ama yarım akıllılıkla iade etmiştim. Her neyse, ucuz biliyorum ama öyle sormak istedim. Ne düşünüyorsunuz? Ben simülasyon oyunlarını aşırı seven birisiyim, böyle gelişmeli falan.
Detaylar
Kim cevapladı?Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Çoğunlukla olumlu yorumlara sahip. Şans verebilirsiniz.Arkadaşlar zamanında alıp sinirlenip iade etmiştim. Tekrardan şans versem mi sizce? Yani araştırıp bulabilirdim ama yarım akıllılıkla iade etmiştim. Her neyse, ucuz biliyorum ama öyle sormak istedim. Ne düşünüyorsunuz? Ben simülasyon oyunlarını aşırı seven birisiyim, böyle gelişmeli falan.
Fiyatı uygunmuş ama pek de iyi bir oyuna benzemiyor açıkçası. Bir de bu tür oyunları sevsem de bir yerden sonra sürekli aynı şeyleri yapmaktan sıkılıyorum.
Öyle tabii, sürekliliği olan oyunlar değiller bunlar ama ben seviyorum. Ne dersiniz, yeniden denenir mi hocam?Fiyatı uygunmuş ama pek de iyi bir oyuna benzemiyor açıkçası. Bir de bu tür oyunları sevsem de bir yerden sonra sürekli aynı şeyleri yapmaktan sıkılıyorum.
Benim pek hoşuma gitmedi ama istersen alıp dene, yine memnun kalmazsan iade edersin zaten.Öyle tabii, sürekliliği olan oyunlar değiller bunlar ama ben seviyorum. Ne dersiniz, yeniden denenir mi hocam?
- Makaleler
- 7
Ortalama 20 saat oynarsın. Simulator oyunlarında uzman kişi olarak söylüyorum. Ona göre al.