Garantiye gönderilen ASUS güç kaynağı için değişim olacak dendi

ÜLGEN

Uzman
ASUS ROG PSU'mu garantiye gönderdim, değişim yapılacak dediler ancak ellerinde aynı cihaz yokmuş.

Benim cihazım: ASUS ROG STRIX-750G Gold.

Gönderdikleri mail:

Ürünün aynısı stokta yoktur. Kabul ederseniz alttaki model ile değişimi yapılabilir.

PRIME AP-750GASUS PRIME AP-750G 80+ GOLD 750W PCIe 5.0 ve ATX 3.0 UYUMLU 8 YIL GARANTİLİ MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI

Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS ROG PSU'mu garantiye gönderdim, değişim yapılacak dediler ancak ellerinde aynı cihaz yokmuş.

Gönderdikleri mail:

PRIME AP-750GASUS PRIME AP-750G 80+ GOLD 750W PCIe 5.0 ve ATX 3.0 UYUMLU 8 YIL GARANTİLİ MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI
Tamam sorun olmaz PSU alt tarafı. İkisi de Gold. Hatta bu Modülermiş.

Gönderdikleri mail:

Neredeyse 3K fiyat farkı var. Ürün gelene kadar beklemeyi isteyin veya fiyat farkını isteyin.

Ne 3 ü 4k ya yakın fiyat farkı var.

Son düzenleme:
Ben şahsen kabul etmezdim. Biri ROG Strix modeli biri Prime modeli ikisinin klasmanı bambaşka. 750W ellerinde yoksa 850'sini göndersinler müşteriyi dolandırmanın bir anlamı yok.

Elinizdeki modelin iç yapısı ve performansı daha iyi ancak feature'leri daha az. Bedavadan 12VHPWR çıkışı elde edeceksiniz. Ben olsam kabul ederdim.

Hocam onların fiyat ödemeleri lazım 11k lık malzemeyi alıp 7k lık malzeme gönderecekler.

Tamam da ne kadara almış onu bilmiyoruz. Bir de o baktığınız fiyat uzun süredir güncellenmemiş, alakasız bir fiyat. Onu görmeyin hiç.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt