Merhaba hocam öncelikle şu an gördüm mesajınızı, ücret konusunda sizden 1 tık yüksek ücret istemişler, ben bunu daha uygunsa yapabiliyorum, zaten halihazırda müşterilerimde bu şekilde var, sizin aklınıza takılan sorular neyse cevaplayabilirim.

Siz söylemeden ben birkaç bir şey söyleyeyim 29 yaşından küçükseniz genç girişimci desteğiniz oluyor 1 yıl boyunca bağkurunuzu devlet karşılıyor ve 3 yıl boyunca elde ettiğiniz gelirden 330 bin TLsine kadarı devlet karşılıyor, onun dışında her ay çıkan vergileriniz var, bunların yanı sıra muhasebe ücretiniz var, genel olarak şahıs şirketi olan kuryeler ayda gayet memnun ücretler kazanıyor, tabii ki bu iş zor bir iş, yağmur çamur kar gibi olaylarda var, sizi memnun edebilecek kazancı var diyebilirim.

Son düzenleme:
Merhaba hocam öncelikle şu an gördüm mesajınızı, ücret konusunda sizden 1 tık yüksek ücret istemişler, ben bunu daha uygunsa yapabiliyorum, zaten halihazırda müşterilerimde bu şekilde var, sizin aklınıza takılan sorular neyse cevaplayabilirim.

Siz söylemeden ben birkaç bir şey söyleyeyim 29 yaşından küçükseniz genç girişimci desteğiniz oluyor 1 yıl boyunca bağkurunuzu devlet karşılıyor ve 3 yıl boyunca elde ettiğiniz gelirden 330 bin tlsine kadarı devlet karşılıyor, onun dışında her ay çıkan vergileriniz var, bunların yanı sıra muhasebe ücretiniz var, genel olarak şahıs şirketi olan kuryeler ayda gayet memnun ücretler kazanıyor, tabii ki bu iş zor bir iş, yağmur çamur kar gibi olaylarda var, sizi memnun edebilecek kazancı var diyebilirim.

Çok teşekkür ederim maalesef zorluklarına katlanacagiz olmasa sizden halledelim ama bilginiz varsa ben ayda giden gideri merak ediyorum vergi vs olsun ayda yüzde kaçı buluyor acaba bunun hakkında bilgi bulamadım. Biraz baktığımda işten soğutur falan diyorlar yalan doğru bilmiyorum artık.

Son düzenleme:
Hocam her ay çıkan vergiler değişkenlik gösteriyor her ay garanti olarak 445 TL aylık vergi çıkıyor, 3 ayda 1 muhtasar dediğimiz vergi 3 ayda 1 geçici dediğimiz vergi çıkıyor ortalama hesap ettiğiniz zaman 1 ayda en az ödeyeceğiniz 445 en çok 1200 TL vergi oluyor ortalama, bunun haricinde muhasebe ücreti oluyor aylık ve yemek ve yakıtın başkada gider olmuyor, tabii ki yemeğin ve mazotun giderlerini sen bilebilirsin.

Hocam her ay çıkan vergiler değişkenlik gösteriyor her ay garanti olarak 445 TL aylık vergi çıkıyor, 3 ayda 1 muhtasar dediğimiz vergi 3 ayda 1 geçici dediğimiz vergi çıkıyor ortalama hesap ettiğiniz zaman 1 ayda en az ödeyeceğiniz 445 en çok 1200 TL vergi oluyor ortalama, bunun haricinde muhasebe ücreti oluyor aylık ve yemek ve yakıtın başkada gider olmuyor, tabii ki yemeğin ve mazotun giderlerini sen bilebilirsin.

Anladım çok teşekkürler bir de %20 daha bir vergi var mış galiba ekstra doğru mu? Öyle görmüştüm.

Fatura kestiğiniz zaman %20 vergisini devlete ödüyorsunuz, dışarıdan aldığınız yemek benzin fişlerini de gider olarak işleyip vergiden düşüyorsunuz, dediğim gibi isterseniz daha detaylı konuşabiliriz buradan biraz zor oluyor.

Fatura kestiğiniz zaman %20 vergisini devlete ödüyorsunuz, dışarıdan aldığınız yemek benzin fişlerini de gider olarak işleyip vergiden düşüyorsunuz, dediğim gibi isterseniz daha detaylı konuşabiliriz buradan biraz zor oluyor.

Olur tabii iletişim adresi bırakır mısınız? İnşallah rahatsız etmiyorumdur.