Evet beyler karar aşaması,
@Eagles @Görkem Say
Yukarıda bahsetmiştim zaten ama tekrar özet geçeyim pazarlıklı fiyatlarıyla birlikte.
418i M sport, 2015, 122km, hata boya tramer yok.
Aracın turbosu 1 ay önce değiştirilmiş, orijinali ile.
Bu iyi bir şey çünkü bugün değişmese yarın değişmesi gerekecekti.
Zincirinden ses gelmiyor sağlam durumda, diğer motor parçaları da iyi durumdaymış.
Araç stok kullanılmış yazılım vs yok.
Bakımları zamanın da ama dışarıda yapılmış.
Son fiyat olarak 1785 konuşuldu.
318i edition sportline, 2018, 121km, hata boya tramer yok. Aracın turbosu hala fabrikasyon ne durumda bilmiyorum motor ustasının görmesi lazım.
Az da olsa ileride çatlama riski var. Turbo haricinde rutin bakımları dışarıda yapılmış zamanın da.
Kayış, buji vs.
Bu araçta aile tarafından çok temiz kullanılmış, kaportası falan tertemiz. Ancak dediğim gibi turbo konusu soru işareti..
Son fiyat olarak 1565 konuşuldu.
Durum bu şekilde.
Benim gönlüm hangisinde derseniz, 4 serisi olmasından dolayı ve yeni turbo takıldığı için 418’e daha sıcağım.
Diğer araçta az da olsa turbo kırma riski olduğu için çekincem var. Ancak tanıdık olduğu için geçmişi belli bir araç, belki 5 sene daha turbo kırmadan gider belli olmaz. Birde tabi 18 model olma avantajı var.
Allah’ın izniyle iki araçtan biri olacak, son karar aşamasındayım sizce hangi araca neden karar vermeliyim, son kararı verirken neyi göz önünde tutmalıyım ?