- Makaleler
- 1
Dil seçeneklerinden Türkçe indirebilmen lazım. Ben LTSC'lere o şekilde sonradan uygulamıştım.
Özellikle kontrol ettim. SVM Enable modu Disable ayarlıydı. SMT Control de kapalıydı kaydettim. Restart atıp baştan başlatıp BIOS’a girdim SMT yine Auto olmuş. Başka bir şey sebep oluyor olmalı. Bir de SVM Lock var o nedir? AMD CBS bölümünde.SMT açık, 2 seçenek olması, diğer ayar AMD overclock içindeki değer. Orada bir işiniz yok. Diğer yorumları inceledim SWM açık kullanıyorsunuz. Sorunun kaynağı bu olabilir. SVM ve SMT kapatıp deneyin.
Özellikle kontrol ettim. SVM enable modu disable ayarlıydı. SMT Control de kapalıydı kaydettim. Restart atıp baştan başlatıp BIOS'a girdim SMT yine Auto olmuş. Başka bir şey sebep oluyor olmalı. Bir de SVM lock var o nedir? AMD cbs bölümünde.
Evet.
Özellikle kontrol ettim. SVM Enable modu Disable ayarlıydı. SMT Control de kapalıydı kaydettim. Restart atıp baştan başlatıp BIOS’a girdim SMT yine Auto olmuş. Başka bir şey sebep oluyor olmalı. Bir de SVM Lock var o nedir? AMD CBS bölümünde.
AMD cbs SMT Control disabled ve AMD overclocking SMT disabled bu ayarları uygula. Sorun çözülmez ise PBO kapalı konuma getir. Sorun çözülür.
Smd lock alakalı olduğunu sanmıyorum. SVM enabled ayarını kapatman yeterli gelmesi lazım. SMT ayrı bir ayar, ona dokunma. Turbo mod yine dokunma, 2 ccd işlemcilerin sorunları bunlar. Tek Ccd'de Auto kalsın hepsi.
Eki Görüntüle 223917
@TechMad şurada sanallaştırma etkin yerine kapalı yazmalı.
Core sayısı fazlaydı. Etkin onda PBO sorun yaratıyor. Kapatırsa çözülür.
İkisini de kapattım. CBS bölümü yine otomatik oldu ama Overclocking bölümü Disabled kalmış. PBO’yu kapatırsak ne anlamı kalıyor ki hocam? PBO’nun önemi işlemciyi undervolt etmek zaten.AMD cbs SMT Control disabled ve AMD overclocking SMT disabled bu ayarları uygula. Sorun çözülmez ise PBO kapalı konuma getir. Sorun çözülür.